2777
2789

واااااااای با مامانشون سه تایی حیاط برا خودشون کردن انقدر ناز نگاه میکردن بهم بهشون غذا دادم دیگه نمیترسن هی میان پشت در منتظرن.. ولی کفشهامو هی میشورم هی برمیدارن گرفتار شدم 😢 چند روزه هستن مامانم دلش نمیاد میگه غذا براشون بذار هیچی عادت کردن دیگه نمیرن .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفشات دو بیار داخل و مواظب باش در باز نمونه که داخل هم صاحب میشن🤣🤣🤣

ماهم ۳تا داریم ولی میترسن ازبس بچه ها میزنن دنبالشون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کفشات دو بیار داخل و مواظب باش در باز نمونه که داخل هم صاحب میشن🤣🤣🤣ماهم ۳تا داریم ولی میترسن ازبس ...

واااااااای جدی 😁 همون میترسم پشت سرم بیان داخل.. آنقدر بچه هاش نازن مظلوم نگاه میکنن دلم نمیاد چیزی بگم.. باور میکنی اول فکر کردم بچه ها خواهرزادم اینا کفشمو جا به جا کردن نگو کار گربه هاست بازیشونه 😅

وای خدااااابیا بدشون مامان گلی.. عاشقشونم👌😍😘😘

خب چون کفشات بوی خودتو میدن... 

یچی از وسایلت ک برا خودته و دیگه نمیخوای و بزار جعبه.. 

بزار کنار در بخوابن رو اون.. 

عزیزمی...تو فرشته جونم.. این پیشیام به فرشته بودنت پی بردن دورت بگردم 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

وای خدااااابیا بدشون مامان گلی.. عاشقشونم👌😍😘😘خب چون کفشات بوی خودتو میدن... یچی از وسایلت ک برا ...

ای جااانم ارهههه مامان گلی فرشتههه نزدیک بودی میگفتم بیای ببریشون خیلی نازن جفت چشمای مثل تیله دارن. 🥰🥰🤗دورت بگردم تو خودت فرشته اییییی 🤗 🤗 🤗 😘😘😘🥰🥰❤️آره امتحان میکنم یه وسیله میذارم دیگه کفشهامو نبرن فقط 😅😅😅 قبلا یه گربه بود غذا میدادم بهش میومد پشت در اتاقم در میزد باور میکنی زود عادت میکنن به ادما.. 

ای جااانم ارهههه مامان گلی فرشتههه نزدیک بودی میگفتم بیای ببریشون خیلی نازن جفت چشمای مثل تیله دارن. ...

قربون قلب مهربونت بشم.. فرشته جونم. 

بخدا ذات این حیونا می ارزه به صدتا ادم دورو برمون.. 

عزیز دل منی... بس ک قلبت صاف و مهربونه.. مهربانو جونم😘😘😘😘

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

قربون قلب مهربونت بشم.. فرشته جونم. بخدا ذات این حیونا می ارزه به صدتا ادم دورو برمون.. عزیز دل منی. ...

الان رفتم حیاط باز خوابیده رو کفشم عکس گرفتم 😁 بذارم ببین همینجا میشه.. واقعاااا راست میگی قدر مهر و محبت رو میدونن..فدای تو بشم نازنینممم😍😍😍🥰🥰🥰😘😘😘🤗🤗

الان رفتم حیاط باز خوابیده رو کفشم عکس گرفتم 😁 بذارم ببین همینجا میشه.. واقعاااا راست میگی قدر مهر ...

حسودیم شد بهشون😂😂منم کفشاتو میخوام😂😂👌بس که گلی گــل فرشته جونم😍😘😘😘