2777
2789
عنوان

امروز صبح قهر کردم اومدم خونه

966 بازدید | 47 پست

همه از خونه شوهر قهر میکنن میرن خونه مامان باباشون من از اونجا قهر کردم اومدم خونه خودم😑

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

بخاطر اینکه مامانم خیلی فرق میذاره بین ما خاوهرا و داداشم.انگار از کره ماه افتاده زمین

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

هیچکس پدر و مادر نمیشه  همین شوهرت بعدا سواستفاده میکنه

دیوونه نیستم بگم چی شده ک!

خبر نداره چی شده گفتم کار داشتم خونه اومدم

چرا؟مثل من دل نازکی بهت بر خورده؟

نمیدونم شایدم باشم ولی دیگه از ی حدی ببعد آدم ب شعورش بر میخوره!

هیچکس پدر و مادر نمیشه  همین شوهرت بعدا سواستفاده میکنه

بعضی اوقات پدر مادرا اذیت میکنن بچه هارو، حالا ممکنه از روی دوست داشتن باشه اما خوب نیست ، شوهرت قرارع باهات تا آخره عمر زندگی کنه بقیه هرکس زندگی خودشو داره 

افرین اصلااا نگو  من اشتباه کردمو الان پشیمونم

اصولا اینجور چیزا رو نمیگم مخصوصا میدونم چ اخلاقی داره پس فردا بر ضد خودم عمل میکنه.قبلا بچه بودم میگفتم!دیگه ن...

بعضی اوقات پدر مادرا اذیت میکنن بچه هارو، حالا ممکنه از روی دوست داشتن باشه اما خوب نیست ، شوهرت قرا ...

من هرچقدرم شوهرم عذابم بده اینقد دلم نمیشکنه ک اونا با کاراشون دل ادمو میشکنن از اونا واقعا توقع نمیره!

بعضی اوقات پدر مادرا اذیت میکنن بچه هارو، حالا ممکنه از روی دوست داشتن باشه اما خوب نیست ، شوهرت قرا ...

عزیزم اشتباه منو نکن 

بدترین پدر و مادر دنیا هم باشن نباید شوهرتو بهشون ترجیح بدی 

شوهرت اول و اخرش بچه ی مردمه و اینکه ی روزی تو دعوا ب روت میزنه ک خونوادت فلان بودن