2777
2789
عنوان

امروز صبح قهر کردم اومدم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 47 پست
من از شوهرم چیزی ب خونوادم نمیگم چون تف سربالاس بخاطر شوهرم تو روی خونوادم وایسادم الان نمیتونم بهشو ...

بله درسته میفهمم چی میگی...

ی مدت باید فقط از خوبیاشون بگی ب شوهرت.

منم بخاطر یه قهر اون اوایل میخواستم دیگه برنگردم دیگه ولی البته بابام گفت مث گوسفند انگار کن فروختمت برو برنگرد دیگه!!!منم دیگه ولش نکردم هرچی هم ک باشه با همه مهربونیاشون ک میدونم جونشون برام در میره حرفش تا ابد تو گوشمه.منم با امه بدیای شوهرم میسازم چون میدونم اونجا جایی برای من نیس.فقط مهمونم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه توی عقدیم، حالا من کم بودم شوهرم اضافه شده واسه اونم قیافه می‌کنه بی محلی 

زودتر عروسی بگیری تموم میشه منم همین مشکلو داشتم دقیقا.دیگه راه فرار داری بعدش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خواهر اینا تجربه ی تقریبا ده سال زندگیه...چقدر سختی کشیدم آدم شدم بزرگ شدم...هرچند هنوزم خامم

چقدر ب دست اوردن این تجربه ها درداوره

ادم حسابی اذیت میشه تا این تجربه ها رو ب دست بیاره 

من خانوادم خیلی اذیتم میکردن فکر کردم شوهرم درکم میکنه و تمام دنیام شده بود 

بعد از عروسی فهمیدم ک اعتماد الکی کردم ک همه چیو گفتم

حداقل مال شما قیافه می‌گیرع ما تا دعوا درست و حسابی نکنیم ول نمی‌نکنیم😂😐ولی جوری رفتار می‌کنن انگا ...

من میبینم قیافه گرفته دوتا چیز میگم دیگه هیچی نمیگم چون از زبون کم نمیاره ماشالا هرچی هم بگم بازم میگه بچم بچم...

بیخیالش میشم فرار میکنم

چقدر ب دست اوردن این تجربه ها درداوره ادم حسابی اذیت میشه تا این تجربه ها رو ب دست بیاره  من ...

من سعی میکنم کمتر یادم بیاد اون روزا رو...ولی از الان ببعد همش از خوبیاشون بگو حتی ب دروغ بذار تفکرش درست بشه

بله درسته میفهمم چی میگی... ی مدت باید فقط از خوبیاشون بگی ب شوهرت. منم بخاطر یه قهر اون اوایل میخ ...

دقیقاااا بابای منم بیشتر از دو روز منو تحمل نمیکنه و ب شوهرم میگه توروخدا بیا این دختر منو ببر خونت ببخشش دیگه حرف گوش میده 

یعنی بگم کتک هم زده بابام بازم حمایتم نمیکنه 

خونه ی پدری با خونه ی شوهر برام فرقی ندارن هر دو جهنمن 

من سعی میکنم کمتر یادم بیاد اون روزا رو...ولی از الان ببعد همش از خوبیاشون بگو حتی ب دروغ بذار تفکرش ...

اصلا دیگه هیچی نمیگم فقط در حد گفتن حال و احوالشون 

کلا من و شوهرم طلاق عاطفی گرفتیم دیگه زیاد صحبت نمیکنیم

دقیقاااا بابای منم بیشتر از دو روز منو تحمل نمیکنه و ب شوهرم میگه توروخدا بیا این دختر منو ببر خونت ...

سعی کن خونه خودتو درست کنی شوهرتو بسازی ادمش کنی چون ماها هیچ جا جایی نداریم...

تا عروسی رو چطور تحمل کنم چطور کنترل کنم که الان شوهرمم بدش اومده دیگ نمیاد 

ب پرو پاش اصلا نپیچ اصلا محلش نده انگار نیس احترام شوهرتو توی خونه ببر بالا.جلوی اون بگو زشته ادا در نیارین ابرو خودتون میره

اصلا دیگه هیچی نمیگم فقط در حد گفتن حال و احوالشون  کلا من و شوهرم طلاق عاطفی گرفتیم دیگه زیاد ...

اگه فکر میکنی اینقد وضع خرابه حتما ی مشاوره برو...

نه دیگه برای خودم زندگی میکنم و ب شوهرم ب چشم هم خونه نگاه میکنم

چندساله ازدواج کردی؟

ب پرو پاش اصلا نپیچ اصلا محلش نده انگار نیس احترام شوهرتو توی خونه ببر بالا.جلوی اون بگو زشته ادا در ...

میگم که ب اون بی محلی می‌کنه اونم بهش بر خورده دیگ نمیاد، با اینکه همه جور خوبی در حقشون کرده اما بازم از کاه کوه میسازه... شرایط سختی دارم دعا کن هرچه زودتر بتونیم بریم خونه خودمون