خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️
یه سال دیگه بزار بفروش کل بدن تو عمل کن با تهشم خونه بخر
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
به خیالت تا سال دیگه فقط طلا گرون میشه؟ هزینه عمل و بقیه چیزا مثل قبله؟؟؟!!!!
ن عزیز همه چی میره بالا
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟