یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله عزیزم میمونه برات خدارو قسم میدم ب بزرگواری خودش دامن همه چشم انتظارا سبز بشه
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
فعلا هیچی ازمایش اینا انجام دادم باید عکس رنگیم برم شوهرمم ازمایش مشکل داره کم تحرکی اسپرم فعلا دکتر ازمایششو ندیده
انشالله دوهفته دیگه مثبتی😍🤰 منم احتمالا ماه بعد انجام بدم بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم دکترم ای یو ...
خداکنه . ممنونم گلم ..
ان شالله نی نی دار بشی . آی یو ای برا بیشتریا جواب میده .. حتما انجام بده ..من ۵ساله هزارجور دکتر رفتم و هزارجور دارو استفاده کردم .. کاش همون اول راه های درمان آی یو آی انجام میدادم ، چن بار انجام میدم تا بشههه
خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا