2777
2789
عنوان

آی یو آی انجام دادم

283 بازدید | 50 پست

امروز روز اولیه که انجام دادم ، امیدوارم نتیجه بگیرم 

اولین ای یو آیمه ، بعد از پنج سال ناباروری ..

لطفا برام دعا کنید . 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم میمونه برات خدارو قسم میدم ب بزرگواری خودش دامن همه چشم انتظارا سبز بشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
كي معلوم ميشه ؟ مثلا اي وي اف دو هفته بعد بايد بري ازمايش  اين چب؟

فکر کنم بعد از پانزده روز 

یه مرحله قبل از ای وی اف . 

یعنی اسپرم شسته شده مرد رو با دستگاه میفرستن تو رحم زن

انشالله عزیزم میمونه برات خدارو قسم میدم ب بزرگواری خودش دامن همه چشم انتظارا سبز بشه

ممنون عزیزم . 

وای من با امضات زندگی کردم دختر 😭😭

ممنون عزیزم .  وای من با امضات زندگی کردم دختر 😭😭

😭😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

خدا کنه ب زودی زود بی بی مثبت رو ببینی وبعدش آزمایش مثبت😍😍😘،منم دارم ازمایشهامو کامل میکنم برم برای ای یو ای.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
فکر کنم بعد از پانزده روز  یه مرحله قبل از ای وی اف .  یعنی اسپرم شسته شده مرد رو با دست ...

انشالله دوهفته دیگه مثبتی😍🤰

منم احتمالا ماه بعد انجام بدم بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم دکترم ای یو ای پیشنهاد کرد پناه برخدا 

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
خدا کنه ب زودی زود بی بی مثبت رو ببینی وبعدش آزمایش مثبت😍😍😘،منم دارم ازمایشهامو کامل میکنم برم بر ...

خداکنه عزیزم ❤️

مشکل شما چیه؟ 

من تنبلی تخمدان دارم .

عزیزم مشکل شما چیه؟  چه اقدامایی انجام دادی؟

فعلا هیچی ازمایش اینا انجام دادم باید عکس رنگیم برم شوهرمم ازمایش مشکل داره کم تحرکی اسپرم فعلا دکتر ازمایششو ندیده 

[QUOTE=271487380]عزیزم مشکل شما چیه؟  چه اقدامایی انجام دادی؟[/QUOTE

درد داشتی؟؟

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
انشالله دوهفته دیگه مثبتی😍🤰 منم احتمالا ماه بعد انجام بدم بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم دکترم ای یو ...

خداکنه . ممنونم گلم .. 

ان شالله نی نی دار بشی . آی یو ای برا بیشتریا جواب میده .. حتما انجام بده ..من ۵ساله هزارجور دکتر رفتم و هزارجور دارو استفاده کردم .. کاش همون اول راه های درمان آی یو آی انجام میدادم ، چن بار انجام میدم تا بشههه