2777
2789
عنوان

آی یو آی انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 50 پست
فعلا هیچی ازمایش اینا انجام دادم باید عکس رنگیم برم شوهرمم ازمایش مشکل داره کم تحرکی اسپرم فعلا دکتر ...

حتما عکس رنگی برو . خواهر خودم عکس رنگی رفت ماه بعدش باردار شد .

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=271487380]عزیزم مشکل شما چیه؟  چه اقدامایی انجام دادی؟[/QUOTE درد داشتی؟؟

نه یه عمل راحتیه .. مثل سونو واژیناله .. خیلی کم درد داره

خداکنه عزیزم ❤️ مشکل شما چیه؟  من تنبلی تخمدان دارم .

تحرک اسپرم همسرم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خداکنه . ممنونم گلم ..  ان شالله نی نی دار بشی . آی یو ای برا بیشتریا جواب میده .. حتما انجام ...

انشالله 

درد داشت ای یو ای؟؟

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
تحرک اسپرم همسرم

یه خانومه بود ماه پیش دیدمش تو مطب . مشکل شمارو داشت .. شکمش بزرگ بود 

گفت باردار شده و اومده برا جنسیت نی نی هاش . 

ان شالله شمام نتیجه بگیری

سلام من پنج شیش،سال مشکل بارداری دارم ای یو ای ای وی اف انجام دادم نشده الان دوباره دارم امپول میزنم برا ای وی اف دوباره

ای یو ای خیلی درصدش پایینه اگه مشکل نداشته باشید جواب میره اما به نظر من فقط یک بار امتحان کنید وقت و پولتون رو هدر ندید زود برید برا ای وی اف

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
یه خانومه بود ماه پیش دیدمش تو مطب . مشکل شمارو داشت .. شکمش بزرگ بود  گفت باردار شده و اومده ...

نی نی هاش؟!😬خداروشکر انشاالله هرکی مشکل داره مشکلش حل بشه گلم،من عکس رنگی سونو پستان پاپ اسمیر رفتم اوکی بود مونده آزمایش سوم پریود هزینشم خیلی زیاده.البته عکس رنگی تیرماه رفتم میگفتن بعدش حامله میشی ولی نشدم آخه اسپرم مشکل داره نه من

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
سلام من پنج شیش،سال مشکل بارداری دارم ای یو ای ای وی اف انجام دادم نشده الان دوباره دارم امپول میزنم ...

خدا مراد دل من و شما و تمام کسایی که مشکل ناباروری دارن،بده .. 

اره خب بستگی به خیلی چیزا داره 

بعضی ها هم با سه بار آی یو آ نتیجه گرفتن .. 

ای وی اف هزینه اش زیادع،نیست؟

خدا مراد دل من و شما و تمام کسایی که مشکل ناباروری دارن،بده ..  اره خب بستگی به خیلی چیزا داره ...

اخه ای یو ای هم هزینه داره بالاخره 

جدیدا بیمه خیلی جواب میده امسال 

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
نه نداشت . خیلی کم .. در حد سونو داخلی  و زود انجام میشه

اها

هزینش چقدر شد

اینجا تزریق ۸۰۰

ازمایشگا۱۲۰۰

داروهاشم یه ۵۰۰ یا یه تومنی میشه

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
نی نی هاش؟!😬خداروشکر انشاالله هرکی مشکل داره مشکلش حل بشه گلم،من عکس رنگی سونو پستان پاپ اسمیر رفتم ...

اره دوقولو باردار شده بود البته با آی یو آی .

اونم مشکلش تحرک اسپرم شوهرش بود .. 

ان شالله که خدا کمکمون کنه عزیزم

حتی مراکز خصوصی بیمه جواب میده من مشهدم نوین میرم البته هنوز از هزینه های عمل خبر ندارم الان امپولام ششصد شد آزادش دوتون میشد