2777
2789
عنوان

هووف دلم گرف بیایین عکس ازخونه های خوشگلتون بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 144 پست
خونه هاتون خیلی قشنگن . انشالله توشون صدای شادی بپیچه و دارایی هاتون دوبرابر بشه / من خیلی دلم می خو ...

الهی..درست میشه..‌

به منم دعا کنیند بچه دار شیم ویه خونه جم وجور بخریم..از مستاجری خلاص شیم

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
ای جانم شمالی عزیزم کدوم شهری عزیزم

مازندرانم عزیزم

این عکس ویلامون خارج از شهره

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خونه های قشنگ و مرتبی دارین ایشالله همیشه به خوشی زندگی کنید خانما برای من و خانوادم دعا کنید خونه دار بشیم خیلی ساااله مستاجریم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
خونه ات‌ خیلی قشنگیه فقط فرش هاتو سعی کن عوض کنی رنگ کرم خیلی روشن بگیر وگرنه همه چی عالی بود

مرسی عزیزم

وسیله هام کلا برای هفت سال پیشه

دیگه باید همه چی عوض بشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین