2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بد جنسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 42 پست

مث زنداداش من . داشت تو خونه پدرش کلفتی میکرد ما گرفتیمش عزیزم . جهیزیه کامل مامان بابام بهش دادن بخاطر آبروی داداشم ، یه دختر آورد مث مار پوست انداخت شد شاه مار . ما رو کشید پایین هر جا نشست پشت خانواده ما بد گفت . حس برادرمو به ما از بین برد 

با پول برادرم با مادرش رفتن استانبول گردش و خوشگذرونی . البته یکبارم تو خونش دعا پیدا کردم جادو برای برادرم میگرفت متاسفانه . الان برادرم از یه پسر شاد و  پراحساس تبدیل شده به یه نوکر بی زبون که فقط جیب اونو پر میکنه . ناگفته نمونه برادرم کارمند بانکه

اینجور زنها رو خدا نصیب گرگ بیابان نکنه

عزیزم شما از فتنه طرف خبر نداری . مادر شوهرت خوب میگه چیزی نیازی نیست نیار ولی بعداً چیزی نداشتی از ...

تا الان که من خیلی چیزا نیاوردم و ندارم مثلا فرش خونه مادررمو آوردم. و مبل هم نخریدم پشتی های تو انباری مادرشوهرم ورداشتم آوردم.  چون خونه خریدیم دیگه مول نداشتم . الانم که پول دارم بازم نخریدم دارم پول جم میکنم خونه ندید بگیریم بریم یه جا بخرم . ولی سرکوفت معنا نداره تازه من دعوتشون میکنم همینجا همینجوری مهمون هستن . اصلا برام مهم نیست . چون تفکرم مهمه . اینکه لذت ببرم و هدفم اینکه واسش اینهمه سختی میکشم و ۱۲ ساله که صبح و شب کار میکنم ‌ . حرف مردم تمومی نداره . باید ب دل خودت بری . سرکوفت هم معنا نداره شما پر قدرت و پر اعتماد به نفس برو ببین کسی میتونه جیزی بگه. 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخص شما دقیقا چه خدمتی به زن داداش در راستای خونه و زندگیش کردی؟  پدر و مادرت هم کاری کرده باش ...

شا اولا تو زندگی ما نیستی ک ببینی چه خدمتی ک من براش کردم و یعنی در واقع لطف کردم . 

و برای نظر سنجی اگه شما واقعا سختتونه جواب ندین

عروس ما هم خودش خیلی ماهه واقعا برام مثل خواهرمه خیلی دوسم داره مامانم هم خیلی دوسش داره ما بهش گفتیم خودمون براش جهاز میگیریم البته چیزای ضروری زندگی مثل فرش و یخچال و اجاق و فر و اینا ولی چیزای غیر ضروری اگه دوس داره خودش میتونه بگیره مثلا خودش اب سردکن گرفت درصورتی که یخچالش هم داشت ماهم از اولش بهش گفتیم اگه دوس داری بگیری بگیر اگه دوس نداری هم نگیر به ما ربطی نداره

شما خوب هستین بخاطر اینه

نه والا اصلا بحث خوب بودن نیس . من اتفاقا سخت نمیگیرم ‌ آخه خدایی دنیا ارزش نداره اصلا نمیدونی کی میایی کی میری 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
عزیزم خداییش اگه عروسشون همچین تایپیکی میزد که خاهر شوهرم میگه ابمیوه گیری نخر بازم همینجوری جبهه می ...

این درسته 

ولی بهتره اصلا همچین مسائلی به دیگران اطلاع داده نشه که بخوان نظر بدن

واقعا چقدر عجیبه نی نی سایت .طرف فقط چون اسم عروس وسطه بدون فکر دهنشو باز میکنه 

والله تو این دوره زمونه دیگه کمتر عروسیه که اذیت بشه از طرف خانواده داماد .بیشتر الان عروسان که می‌تازند. 

استارتر راه برخورد با همچین آدمایی فقط بیمحلیه.

برادرت  هم اگر سرد شد خودش این و خواسته و به موقعش هم سرش به سنگ میخوره

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه