2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی بد جنسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 42 پست
نه والا . اصلا شاید هفته ی  بار همو ببینیم . ولی اونقد بد جنسه ک همش کاسه داغ تر از آشه. کی الا ...

نه گفتم شاید خونتون چند طبقه هست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخص شما دقیقا چه خدمتی به زن داداش در راستای خونه و زندگیش کردی؟  پدر و مادرت هم کاری کرده باش ...

عزیزم خداییش اگه عروسشون همچین تایپیکی میزد که خاهر شوهرم میگه ابمیوه گیری نخر بازم همینجوری جبهه میگرفتی.

داره دخالت میکنه چه عروس باشه چه نباشه 

بایدم بزنی تو دهن همچین ادمی که به کاری که بهش ربط نداره کار داره.

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
نه والا . اصلا شاید هفته ی  بار همو ببینیم . ولی اونقد بد جنسه ک همش کاسه داغ تر از آشه. کی الا ...

یچی بگم من دو سال با مادرشوهرم زندگی کردم اتفاقا یک خواهر شوهر دارم بزرگتر از من و مجرد.  توی یک اتاق زندگی کردم .واقعا اگر میخواستم تک تک رفتارها و حرفا زوم بشم الان اینقدر پیشرفت نمیکردم . خیلی وقتا طرف یک جیزی میگه ولی بخاطر زاویه دید ما ما بد برداشت میکنیم . بخدا اگه میخواستم به دل بگیرم الان اصلا ارتباطی نمیموند. ولی خداروشکر الان که اومدم تو خونه خودم خیلی هم اوکی هستیم. من میدونم ته دل اونها چیزی نیست اگر چیزی میگن حواسشون نیست همین.  اینجوری خودمو راحت کردم

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

شاید منظوری نداره،،اخه میدونی من خودم واسه جهازم هرچی وسیله برقی بود مامانم خرید الان بعد چهارسال عروسی هنوز هیچکدوم رو باز نکردم یه سری ها رو حتی نمیدونم اصلا چی هستن 😂

واسه همین اطرافیان که جهاز خریدنی بهم میگن منم میگم خیلی هاش استفاده نداره اگه جات کوچیکهذو...نگیر..

اونم شاید واسه همین میگه مثلا.....دلت رو بزرگ کن هرچی گفت بگو باشه بعد برو کار خودتو بکن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مگه پولشو اون میده ؟؟؟؟؟ بیخیال این حرف ها ،اصلا اعتنا نکن ،اکه گفت مثلا نخر بگو بهش فکر میکنم و کا ...

من ک اصلا دهن به دهن نمیکنم سنش از من بیشتره ولی نمفهمه دیگه 

رابطه اتو باهاش کمتر کن اگر بازم دخالت کرد جلو روش بگو حالا ببینم چی میشه بعدم کار خودتو بکن 

اون عزیزایی هم تا چیزی شد سازمان دفاع از عروس راه میندازن بگم که همه عروسا مثل هم نیستن و همه خانواده شوهرا هم مثل هم نیستند هردو خوب و بد دارن