خانوما من دوشنبه نوبته عمل بینی دارم اما ۱۰ روز بود سرماخوردگی گرفته بودم و رفتم دکتر قرص دیکلوفناک ۵۰ و آفاکسیم۴۰۰ و اموکسی سیلین ۵۰۰ شربت دیفن هیدرامین مصرف کردم الان ۲ روزه دیگه قطع کردم اما امروز رفتم آزمایش دادم دکتر ازمایشگاه گفت به دکتر بینیت بگو قرص مصرف کردی اما من زنگ زدم و اسم قرصارو به منشی دکتر گفتم اونم گفت دکتر گفته مشکلی نیست ولی تو اینترنت اینا زدم نوشته خطرناکه و تو بیهوشی مشکل ایجاد میکنه ولی هیچ کس ب من نگفت نباید قرص مصرف کنم توروخدا بگید چیکار کنم کسی شرایط منو داشته عمل کردن؟؟؟ میترسم دکتره هم میگه جیزی نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست عزیز مصرف قرص باعث خونریزی میشه.من شب قبل عمل از استرس سردرد وحالت تهوع وحشتناکی گرفتم مجبور شدم سرم و امپول بزنم وقتی عمل شدم به هوش اومدم همش از بینیم خون میومد بعدش قطع شد .نگران نباش
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من ترسیدم حین بیهوشی خونریزی اینا بشه و به هوش نیام
نه اونجوری نیس که اونقد خونریزی کنه درحد اینکه باند های زیر دماغت یکم خیس میشه بعدش وقتی به هوش میای یه بالش میزارن زیر سرت که خونریزی نداشته باشی اون خون هم زیاد نیس از جای بخیه ها میاد و جذب باند میشه نترس نگرانی نداشته باش
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سلام عزیزم من زمانیکه میخواستم عمل بینی انجام بدم دکتر پوست و زیبایی میرفتم یکی از داروهام راکوتان بود که وقتی به دکترم گفتم در حال مصرف و دوره درمان پوست هستم جراحی منو موکول کرد به چندماه اینده چون راکوتان خیلی عوارض داره ولی فکر نمیکنم داروی ما برای سرماخوردگی مشکلی ایجاد کنه ! چون اگر مشکلی پیش بیاد خود جراحتون بهتون میگفت و موکول میکرد به جلسات اینده عملتون رو ! اگر شک و ترید داری بزار وقتی کاملا خوب شدی برو برای جراحی ولی از طرفی هم اگر سرماخوردگیت کامل خوب نشده فرصت بده زمانیکه واقعا خوب شدی برو چون اگر بینی ات کیپ باشه بعد عمل خودن بیشتر اذیت میشی اگر که سرماخوردگیت هم خفیف و ضعیفه که هیچولی من یادمه دکترم میگفت اگر سرماخوردگی یا تب خال دارید بعد از بهبودی بیاید برای جراحی
کجایی میخوای پیش کدوم دکتر عمل کنی.من تهران پارس عمل کردم پیش مسعود یزدانی متاسفانه مجبور شدم یه ساعت بعد از به هوش اومدن برگردم ساوه با اینکه همسرم خیلی اروم رانندگی میکرد تو ماشین بینیم یکم خونریزی داشت
و اینکه سرما خوردی باید فاصله زیادی با عمل داشته باشی ممکنه هنوز سرما تو بدنت باشه و بعد عمل اذییت کنه عطسه یا کیپ شد باعث میشه تو نفس کشیدن اذیت بشی حتما با دکترت درمیون بزار هرچه زودتر که اگه صلاح دید عقب بندازه
مبارکت باشه عزیزم من پیش اسماعیل زارع نوبت گرفتم دعا کن به هوش بیام بینیمم خوب شه یه بچه دا ...
ممنون گلم .دیونه اینجوری نگو این چه حرفیه انشالله عمل موفقیت امیزی داری اصلا به خودت استرس نده و واسه سرماخوردگیت حتما با دکترت مشورت کن.