2777
2789
دقیقا همینطوره،من تو اوج مشکلات با خوشرفتاری شوهرم واقعا خوشحالم و برام مهم نیست ولی با کوچکترین برخ ...

خیلی حساس نباش.. منم قبلا اینجوری بودم فک میکنم دلیلشم پایین بودن اعتماد ب نفسم بود! الان اینجوریم ک میگم اون همیشه باید حواسش ب من باشه مواظب حرفا و رفتارش باشه تا راضی نگهمداره😅😑

منم یه زمانی از دست شوهرم داشتم دق میکردم خیلی غصه میخوردم با یه بچه خیلی اذییت میشدم .. البته ن هز ...

حاضرم قسم بخورم اگه مردا درک و شعور داشتن و ذره ایی درک میکردن که زن تشنه عشق و محبته دنیا بهشت میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب این نتیجه رسیدم ک حال بد زنا و نا امیدیشون ب زندگی و بریدن از زندگی علتش ۷۰ درصد شوهراشونه.. خد ...

واقعا همینه خب ادم هرچقدر هم پر توان و نیرومند باشه بازم به یه نفر احتیاج داره.وای بحال من که اون یه نفر عوضی ترین ادم روی زمینه

خیلی حساس نباش.. منم قبلا اینجوری بودم فک میکنم دلیلشم پایین بودن اعتماد ب نفسم بود! الان اینجوریم ک ...

خوب منم همین فکر رو دارم منتها اون هیچ وقت مواظب رفتار و حرف زدنش نیست که همین شده یه خلا عاطفی بزرگ تو قلب من

الهی.. خب چرا دوباره باهم نمیشین؟ لج کردین یا مشکل جدیتری دارین؟

دیگه نمیشه 

شرایطمون بهم نمیخوره

من بخوام میشه ها ولی باید از یه سری چیزا دل بکنم که واقعا کار سختیه

گاهی اوقات از سرناچاری باید ساخت واقعا سخته با تمام وجودم میفهمم چی میگی ،فقط دلخوشی هیت که زندگی رو ...

منم یکم دوری از این شرایط نکبتی رو نیاز دارم تا بتونم یکم انرژی بگیرم که متأسفانه شرایطش نیست

[QUOTE=271376123]نه جدا شدیم  ولی هنوزممم عاشقانه همو می‌پرستیم چطوری همو مطپرستین ولی جدا شدین ...

فامیلیم

چشم تو چشم میشیم قشنگ حسشو میفهمم

و اینکه خب ازش خبر میارن واسم