2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی دوستی پیدا کنی؟ یا نمیتونی ب کسی اعتماد کنی؟

اطرافیان و دوستان دانشگاه همه دقیق منو میشناسن خانوما  و هم که میدونی کلا منتظرن یه مشکل تو زندگی دوستشون کشف کنن کلی خوشحال بشن واسه همین نمیخوام هیچ کدومشون از مشکلاتم خبر داشته باشن یه دوست واقعی و صمیمی یعنی دوستی که نزدیکت نباشه کلا مجازی باشه راحت کل زندگیتو بگی و درد و دل کنی باهاش و خیالت راحت که نمیتونه جایی انتقال بده و زندگیت فاش بشه

اطرافیان و دوستان دانشگاه همه دقیق منو میشناسن خانوما  و هم که میدونی کلا منتظرن یه مشکل تو زند ...

اره افرین دردل کردن با غریبه خیلی بهتره.. خوب کاری میکنی نزار حتی نزدیکترین کست از مشکلاتت باخبر بشه .. همه فقط منتظرن زمین خوردن همو ببینن

قبلا باچیزی حتی کوچیک خوشحال میشدم ولی الان باهیچی حالم خوب نیست نمیدونم چرااا 

مشکلات تو زندگی هر کسی هس ولی سعی کن خودتو ول نکنی .. اول از همه ب خودت برس و خودتو سر زنده نگهدار

مشکلات تو زندگی هر کسی هس ولی سعی کن خودتو ول نکنی .. اول از همه ب خودت برس و خودتو سر زنده نگهدار

واقعا احساس میکنم بریدم .

انگار انرژی من تا همین جا بوده دیگه از من سرزنده و شاد هیچی نمونده خیلی تنهام با دوتا بچه اذیت کارو شوهر بی شعور امیدی به اینده ندارم

واقعا احساس میکنم بریدم . انگار انرژی من تا همین جا بوده دیگه از من سرزنده و شاد هیچی نمونده خیلی ت ...

من ب این نتیجه رسیدم ک حال بد زنا و نا امیدیشون ب زندگی و بریدن از زندگی علتش ۷۰ درصد شوهراشونه.. خدا لعنت کنه مردای بی عرضرو مردای خیانتکارو بی مسئولیتو ک با این کاراشون زندگی چندنفروهم خراب میکنن

واقعا احساس میکنم بریدم . انگار انرژی من تا همین جا بوده دیگه از من سرزنده و شاد هیچی نمونده خیلی ت ...

گاهی اوقات از سرناچاری باید ساخت واقعا سخته با تمام وجودم میفهمم چی میگی ،فقط دلخوشی هیت که زندگی رو قشنگ میکنه اگه نباشه واقعا روزمرگی و تکرار دیوانه کنندست

من ب این نتیجه رسیدم ک حال بد زنا و نا امیدیشون ب زندگی و بریدن از زندگی علتش ۷۰ درصد شوهراشونه.. خد ...

دقیقا همینطوره،من تو اوج مشکلات با خوشرفتاری شوهرم واقعا خوشحالم و برام مهم نیست ولی با کوچکترین برخورد بد و حتی حرف بی ربطش دنیام بهم میریزه انگار شده نقطه عطف زندگی من و همه زندگی من رو مدار اون میچرخه کلا انگار همه زنا اینطورن

گاهی اوقات از سرناچاری باید ساخت واقعا سخته با تمام وجودم میفهمم چی میگی ،فقط دلخوشی هیت که زندگی رو ...

منم یه زمانی از دست شوهرم داشتم دق میکردم خیلی غصه میخوردم با یه بچه خیلی اذییت میشدم .. البته ن هز لحاظ مالی چون پولداره.. ولی یه مشکلی داشتم ..

ولی من خیلی خیلی تلاش کردم ک ا ن مشکل حل شه خیلی کارا کردم و الان تا حدودی درستش کردم هیچوقت کم نیاوردم همین الانشم دارم میجنگم