2777
2789

چی بگم اخه؟😂

برای من یه ادم ایده اله

برای کنار من بودن و زندگی با من مناسبه

منطقیه درکم میکنه طرز فکرامون نزدیک به همه

اتیش عشقمون مثل روزای اولش تنده و بعد این همه سال خاموش نشده

ادمیه که میشهه روش حساب باز کرد و خیالم از وجودش راحته

بهش اعتماد دارم و بهم اعتماد داره

به کارام،سلیقم،لایف استایلم و مسائل فردی و شخصیم بلده احترام بزاره و متقابلا دریافتش میکنه

چی بگم دیگه؟😂

درکل راضیم ازش🤣🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه مامانش😟😟😑😑😑😑 😂

ی بار دوغ پر کردم پارچ سرخالی

گفت مامان تو چقدر خسیسی اخه پرش میکردی

گفتم من کردم 

گفت عااا فدای سرت

مامانش و مادربزرگش میخواستن قورتم بدن😂

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

خسیس نیست هرچ من دخترم بخوام برامون کم نمیزاره خداروشکر ولی بد دهنه شکاک بداخلاق  با خانواده م بد هست بزور میزاره بزم خونشون خیانت هم کرده طرف دار خانوادشه وهمیشع بهشون گوش میده و گول میخوره با وجودی ک میدونه چقد اذیتمون کردن هی بدی زیاد داره خوبی هم گاهی داره ولی من دیگ ازهمه چیز همه کس زده شدم افسرده پیر وعادت کردم دیگ حس میکنم ن دل دارم ن قلب ک ناراحت بشم دیگ🥺😪😪

منم از عشقم بگم مهربون دست و دلباز خوشگل خوش قد و بالا ولخرج کادو برام میگیره کرور کرور🤪 اما خب بدیم داره زود قاطی می‌کنه میگه د ببند اون یقه واموندت و کاری نکن وحشی شم😂 انگار 🐄 گاوه وحشی شه😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

خدا را شکر قدرش. رو بدون 

رو چشام میذارمش همیشه 

هیچکس جرات نداره پیش من بهش حرف بزنه چه باشه چه نباشه پشتش درمیام ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
نمیزاره کار کنم میگ بشین بدار مامانم کار کنه هر خراب کاری میکنم میگ فدای سرت😂 همه جوره امتحان پس ...

خیلی که زشته به ممانش بگه تو کار کن. اینجا دیگه جالب نیست. من دوس دارم همسرم به مادرش احترام بزاره.  

_ خب ...دیگه از خوبیای شوهرت بگوووو... _ هیچی دیگه داریم میریم خواهرش و ترخیص کنیم 😂😂😂😂

🤣🤣آره داشتم میگفتم طلاهای مامانشو فروخت دیه داداشش دادیم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶