2777
2789

بهم اهمیت میده 

برام کم و کسری نمیذاره 

بهم احترام میذاره شدید 

هوامو داره و مواظبمه 

وقتی مریض باشم همه کارای خونه رو انجام میده

خیلی ام شوخ و بامزس 😁 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بشینی مامانش کار کنه..آب قند لطفاااا

ارع مامانش ازم چیزی بخوادم

مث فشنگ میپره هوااا خودش انجام نیدع

غذااینا میکشه برام میوه خورد میکنع

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
نمیدونم برا عکس پروفایلت پاره شم یا برای پستت😂😂😂 بی انصاف رحم داشته باش

😂😂😂

مراقب باشین خاهشا پارگیتون گردن ما نیوفته من پام کلانتزی باز نشده تاحالا😝😝

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

خوبه دیگه ی انسان ایده ال چه ویژگیهایی داره شوهرم همونجوریه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

آخ گفتی 😊😊

همسرمن خانواده دوسته ، به فکر زن و بچشه ، الویت اولش ما هستیم ، احترامو داره ، احترام خانوادمو داره ، دلسوزه موقع مریضی خیلی هوامو داره ، منو تو زندگیش شریک همه چیش میدونه ، هرکاری بخواد بکنه باهام مشورت میکنه ، مهربونه ، برای کمک به خانواده ام همه جوره حاضره ، خییلی زیاده خوبیاش ، الهی شکر بخاطر بودنش

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

مهربونه ...مهمون ک میاد خیلی احترام میزاره ...تاحالا جلو خانواده من پاهاشودراز نکرده ...بحث میکنیم هیچ وقت بی احترامی نمیکنه ...تو کارای خونه کمک میکنه وقتی اعصابم خورده هرچقد خسته باشه بچه هارومیبره بیرون دوساعتی تا خونه ساکت باشه برامن...دستودلبازه

در یک کلام عشق ابدی منه 🥰

عشق کودکیمه که تو جوونی بهش رسیدم و ۱۰ سال از بهم رسیدنمون میگذره و همنطور مثل روزای اول عاشقانه باهم رفتار و حرف میزنیم 

هیچ وقت توهین و صدای بلند نبود جز احتراممممممم و عشق هیچ چیز نبود تو این ده سال 

انشالله خدا به همه عشق واقعی بده 

خوشا به بخت بلندم که کنارم تویی💘A@S