2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 54 پست
اول از همه درسی ندارم بخونمدوم از همه عشق داریم تا عشق دیگه چنین عشقی نیستگفتنش فایده نداره ولش موفق ...

خب همه که تو زمینه درسی پیش نمیرن ولی کسب مهارت برای قوی شدنت و رشد و ارتقا خودت لازمه

من توی این سن هنوز فرق عاشقی و وابستگی رو نمیفهمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن هم جنس مخالف درمانم کردهمین جنس مخالفت هوامو داشتهمین جنس مخالفت باعث پیشرفت تو زندگیم شدهمین ...

میفهمم چی میگی اما وقتی یکم زمان بگذره متوجه خیلی چیزـها میشی تو هنوز سنی نداری که زندگیت تاریک بشه و تاریک بمونه قطعا میتونی چراغ زندگیت رو روشن کنی

هر چند خودم الان نیاز دارم یکی بهم همه این حرف ها رو بزنه🤦

میفهمم چی میگی اما وقتی یکم زمان بگذره متوجه خیلی چیزـها میشی تو هنوز سنی نداری که زندگیت تاریک بشه ...

وقتی نزدیک ترین ادم زندگیت خوانواده ات تو درد هات نگات نکنن بگن چیزیت نیست رلت تورو ببره دکتر زندگیم بدتر اون روز نمیشه گل🙏

خب دیگه متوجه اش نمیشی بخای درک کنی موضوع همینجاست

خب من تو زندگی شما نیستم اما این رو مطمعن هستم که الان توی سن سرنوشت سازی هستی حیف که اجازه بدی کسی فرصت های رشدت رو ازت بگیره 

وقتی نزدیک ترین ادم زندگیت خوانواده ات تو درد هات نگات نکنن بگن چیزیت نیست رلت تورو ببره دکتر زندگیم ...

خدای تو هم بزرگه ، سعی کن بری سرکار تا استقلال داشته باشی و نیازمند کسی نباشی ، سعی کن برای خودت هدف تعیین کنی الان سن رشد و پیشرفتته ، موفق باشی عزیزم

ممنونم حوصله ندارم

خیلی طبیعیه که حوصله و انگیزه نداشته باشی چون دلبسته به یه شرایطیـبودی که همه چیزت رو توی اون میدیدی الان که ازت گرفته شده به پوچی رسیدی برای بهبود حالت شده به زور بری سرکار برو شده به زور کاری رو انجام بدی بده نذار زور زندگیت بهت به چربه قوی باش تو تقریبا هم سن خواهرمی چون دوست دارم بهت این رو گفتم ولی بازم تصمیم نهایی رو خودت میگیری

خیلی طبیعیه که حوصله و انگیزه نداشته باشی چون دلبسته به یه شرایطیـبودی که همه چیزت رو توی اون میدیدی ...

همه ی اینارو خودم 3 سال پیش میدونستم

درضمن از رفتنش 2 سال گذشته من نه افسردم نه هیچی خیلی هم حالم عالیه 

اما حوصله ندارم تا هوا بکم سرد بشه از پارک رفتن بیوفتم بعدن میرم خیاطی الان نه اینقدر فکرم درگیره دستم کامل میره زیر چرخ