2777
2789
نمیزاره تو خونه کاری کنم  تو جمع ازم تعریف میکنه همیشه پشتمه و نمیزاره کسی بهم بدی کنه ی بار ...

مگه خاهرش چيكار كرده بود ك حاضر شد كتكش بزنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار دوغ پر کردم پارچ سرخالی گفت مامان تو چقدر خسیسی اخه پرش میکردی گفتم من کردم  گفت عااا ...

😂😂😂 آدم فروشیه، چقد خوشحالم داداش ندارم 

خواهر شوهرت بودم از حسودی خفه میشدم 😁😁😁

خیلی بیشعورتر از این حرفام  بچه دارم نمیشما ولی همش میگم تو بی عرضه ای درامدت کمه من لطف میکنم ...

چرا اينجوري هستي؟ 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خیلی که زشته به ممانش بگه تو کار کن. اینجا دیگه جالب نیست. من دوس دارم همسرم به مادرش احترام بزاره. ...

به نظر خودش شوخی میکنه مثلا

منم بدم میاد میگم اینطور نیست فلان

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
خواهر کشتی منو با این خوبی گفتنت😑😑😑😑😑😑

خوبی ک چ عرض کنم من هیچ خوبی ازش یادم نمیاد فقط بدی و افسرده گی گرفتم خواستم یکیش بگم ک نا سپاسی نباشه ولی بقیش دیگ افسرده گی برام اورد

مطمئنن کنار بدیهاشون خوبی هم  دارن

مثلا يكي ي بار داشت از خوبيهاي شوهرش ميگفت

بدون بدي هاش

من كاربر رو يادم بود

شوهرش كتكش ميزد و بارها تاپيك زده بود بخاطر دست بزنش

دوستان لطفا در مورد خوبی های عشقتون یا شوهرتون ب اطرافیان نگید زود چشم میخورن منم اوایل به همه میگفتم شوهرم اشپزی میکنه کارای خونه رو انجام میده تولدم ک میشد همیشه طلا میگرفت الان بیا و ببین واقعا چشم زدن😞

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

مثلا يكي ي بار داشت از خوبيهاي شوهرش ميگفت بدون بدي هاش من كاربر رو يادم بود شوهرش كتكش ميزد و با ...

خب اوني ك كتك ميزنه

ميخام صد سال سياه هيچ خوبي نداشته باشه

مهربونه

دم ب دقیقه میگم دوستت دارم بوسم میکنه

میگه بدون من میمیره🤩🤩

دیگه شوخه کلی میخندیم باهم هستیم بچهارو روچشماش میزاره انقد مهربونه حتی دعواشون نمیکنه

دلبازه 

شکمو ب تمام معنا

خداروشکرررررر