2777
2789
عنوان

کیا برای زایمان مامای خصوصی گرفتن؟

12033 بازدید | 93 پست

میشه بگید خوب بود یا ن؟فایده ای هم داشت؟

چه کارهایی براتون میکرد؟

اگر نبود هم میتونستید تنها تحمل کنید؟

هزینش چقدره؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونسم،مگه مامای خصوصیم میشه گرف؟چیکارا میکنه مثلا؟

آره عزیزم.

برای زایمان طبیعی میاد دیگه از اول تا آخر پیشت هست.ورزش میده و کمک میکنه زودتر زایمان کنی.

من خودم ک نداشتم تاحالا فقط شنیدم.میخواستم ببینم اگر کسی کرفته چیکارا کرده براش راضی بوده؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من چهار سال پیش گرفته بودم ۷۰۰  اره کمکم میکرد خیلی هوامو داشت ولی منو اورژانسی بردن سزارین که دیگه کاری نداشت تا من بیام رفته بود

زیادی که خوب باشی  بهت شک میکنن یا به عقلت یا به نیتت  
من میخام سزارین کنم اما بازم میخام بگیرم هزینشم گف ۱ تومن  کلاساشمجلسه ای ۱۰۰تومنه  ...

مامای خصوصی چه کارایی انجام میده عزیزم؟سزارینم مگه کلاس میخواد؟😑

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
من نگرفتم و پشیمون شدم پروسه زایمانم خیلی طولانی شد. البته خود دکترم اومد ورزشم داد تا بالاخره بچه ا ...

دکتر من لحظه آخریه برای طبیعی هم اصلا نمیاد

من چهار سال پیش گرفته بودم ۷۰۰  اره کمکم میکرد خیلی هوامو داشت ولی منو اورژانسی بردن سزارین که ...

مثلا چیکار میکنه؟برای معاینه دیگه ماماهای بخش نمیان؟

وای میخوای طبیعی زایمان کنی؟😰

آره خب...از سزارین میترسم.

البته اگر بچه نچرخه و هیچ مشکلی نباشه لگنم تنگ نباشه حتما طبیعی