سلام خانما ،،من شرایطمو میگم بعد شما بگیدنظرتون رو،،،،من چندسال پیش عقد گرفتم بابام برام عقد گرفت داخل تالار و کل خرج رو داد ولی مادرشوهرم هرچی هدیه سرسفره برام جمع شد طلا ،پول حتی از سمت خودم همه رو برد😐هرچی شوهرم دعواکرد ندادن که ندادن🤐حتی نیم ستی که بابام بهم داده بودهم ندادن،مدتی گذشت ماشین شوهرمم به نام باباش بود دید ماقهریم ماشینم از زبر پاش گرفتن رسما لخت لخت انگار انداختنش بیرون ،امدیم عروسی بگیریم جهازممببرم گفت ما رسم داریم عروس کابینت کنه منم کل جهازمو بابام خریده بود اینقدر دیگه بدم امده بود دیدم دیگه زور میگن گفتم ما کابینت نمی کنیم چون حتی خونه به نام شوهرمم نیست صبح مارو انداختی بیرون کابینتارو چکارکنم؟خلاصه کاری کرد نزدیک عروسی زهرمارمون بشه اونقدر گریه میکردیم باشوهرم که دیگه بابام خونه خرید برام گفت برین زندگی کنین ،دوسال اول شوهرم بیکار شد اصلا زنگ نزدن نه امدن گفتن مردین یا زنده الان بعد از شیش سال که شوهرم وضعش خوب شده ماشین خوب خریده و خلاصه روبراه شده و من باردارم زنگ بهم میزنن منم جواب نمیدم..دلم نمیخواد حتی جوابشون روبدم یا حتی بچمو ببینن باز میترسم نفرین کنه ولی قلبن دیگه حتی نمیخوام ببینمشون چون تو سخت ترین شرایط حتی ضامن وام پسرشم نشد ،کلا همین یک پسررو داره یعنی حق دارم یانه؟وضع مالیشونم خیلی خوبه اینم تک پسره کلا😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینا یه درصد ازکارای زشت شون دیگه حرفایی که زدن و کاراشون بماند من واقعا دلم نمیخواد بچم اینارو بشناسه چون اصلا عاطفه ندارن رحم به بچشون ندارن تا دیگه بچه من🤐