2777
2789
عنوان

مهارت بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست
پسرمن جمله های طولانی میگه ولی اسم یادش نمیمونه  امروزانقداسم هارو پرسیدم بهم گفت توخیلی زیاد ...

عزیزم

شاید چون زیاد حساسیت نشون میدی اینجوره

سعی کن خوراکیای خوب بدی،مکمل براش بگیری

شاید دقتش پایینه یا حواسش پرت میشه

ببینید نرمال که هست ، ولی بعضی از بچه ها توی یه سری چیزها عقبن. باید کمکشون کرد ، باید باهاش کار کن ...

مثلا شعرمیگن تومهد من توخونه براش میخونم هیچی نمیگه بعدامروز توی گروه مهد کلیپ فرستادن که همه بچه هاباهم دارن شعرمیخونن پسرمم داره میخونه یه جاهایی جامیموند ولی قشنگ داشت میخوند بعدتوخونه اصلا حتی یه کلمه ام نمیگه🤔

قصه میگم براش بعدمیگم حالا توبگو میگه من بلدنیستم بگم خودت بگو قصه فلان چیزنگفتی اونم بگو. نمیگه خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید چون زیاد حساسیت نشون میدی اینجوره سعی کن خوراکیای خوب بدی،مکمل براش بگیری شاید دقتش پا ...

غذا که نگم براتون خیلی بدغذاس سعی میکنم همه چی بدم ولی نمیخوره،،،ولی داروخوب میخوره مکمل چی؟

مثلا شعرمیگن تومهد من توخونه براش میخونم هیچی نمیگه بعدامروز توی گروه مهد کلیپ فرستادن که همه بچه ها ...

از روی کتاب داستان یا کتاب های مخصوصی ک تصویر هست و داستان متوالی داره ، باهاش کار کنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پسرمنم نزدیک ۲سالشه هنوز کلمه نمیگه دخترم یکسالگی کلمه میگفت برادرزادم ۴سالشه جمله دویاسه کلمه ای ...

آواسازی داره؟

درک‌و شناختش در حد دوساله هست؟

اگر آره و آواسازی داره ، خیلی جای نگرانی نیست.

غذا که نگم براتون خیلی بدغذاس سعی میکنم همه چی بدم ولی نمیخوره،،،ولی داروخوب میخوره مکمل چی؟

غذاهایی که دوس داره سعی کن آب قلم و مغزیجات و گوشت وتخم بلدرچین وخیلی چیزای دیگه میکس کنی بریزی توش.

مکمل من خودم قراره به دوتاشون شربت زینک اکساید بدم.

یعنی سفارش دادم هنوز نیومده.

جبران میکنه چیزایی رو که نمیخورن

آواسازی داره؟ درک‌و شناختش در حد دوساله هست؟ اگر آره و آواسازی داره ، خیلی جای نگرانی نیست.

آره داره ،حرفای مارو میفهمه بدون اینکه اشاره کنم.

خداروشکر خوبه همه چیزش فقط خیلی جیغ ودادمیکنه

گاهی هم عصبی میشه.

الانم بیداره داره میگه بابا دد

یکسال و۸ماهشه

آره داره ،حرفای مارو میفهمه بدون اینکه اشاره کنم. خداروشکر خوبه همه چیزش فقط خیلی جیغ ودادمیکنه گا ...

خوبه پس.

باید اشاره هم داشته باشه.

و این که تا میتونید غذاهای ارگانیک بدین.

لبنیات و شیرینی جات هم محدود کنید