2777
2789
عنوان

۸ هفتمه لکه بینی دارم 🤧😭

233 بازدید | 21 پست

کسی بوده لکه بینی داشته باشه و بعدش شرایطش خوب بشه؟

لکم قهوه ای خیلیییی تیره بدون درد بود یه دونه شیاف گذاشتم بعد از اون خیلی خیلی کم شد 

فردا باید برم سونو 

خیلی میترسم همین ۲ روز پیش سونو بودم و همه چیش خوب بود قلبشم میزد نمی دونم چرا اینطوری شد😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونید چی کشیدم من 🤧یه بار سابقه ی سقط دارم پوچ بود همش اون زمان میومد جلو چشمام 

نه عزیز دلم نگران نباش اونکه پوچ بوده قلب نداشته این داره شکر خدا

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
من اینجوری بودم استراحت کن اصلن کار نکن خونریزیم تازه بیشتر بود  با استراحت وشیاف خوب شد خدامید ...

آره الان کامل دراز کشیدم 

امیدوارم چیزی نباشه من که وقتی لکه رو دیدم دستام میلرزید 🤧

ببین یه نصیحت خواهرانه.....بشین توخونه وفقط استراحت مطلق باش وازجات تکون نخور.....راه رفتن و پله پایین بالاکردن برات سمه.....فقط استراحت مطلق باش و شیاف استفاده کن،درایران هیچ کاری برای بارداری زیر۲۰هفته نمیتونن انجام بدن فقط ازاین ساختمون به اون ساختمونت میکنن واین یعنی سم،استراحت کن نزدیکی نکن از دستشویی فرنگی استفاده کن شیاف استفاده کن.....هیچ جاهم نرو توکلت به خدا باشه خدابخواداین فسقلی صحیح وسالم به دنیا میاد🤍

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
آره الان کامل دراز کشیدم  امیدوارم چیزی نباشه من که وقتی لکه رو دیدم دستام میلرزید 🤧

عزیزم اصلا نترس .من بارداری پر خطر داشتم و باید استراحت مطلق میشدم.یااین حال هفته ۱۲رفتم سونو گفتن پشت جفت خون هست یا باید دفع بشه یا جذب.ک شکر خدا با شیاف و استراحت جذب شد .پس اصلا استرس نگیر و بدون کاملا عادیه