نه به هیچ عنوان.....ببین من این اشتباهات روانجام دادم،زیرنظربهترین دکترزنان وزایمانم هم هستم،بهم گفت فقط استراحت مطلق و شیاف.....به بچه ت آسیب نزن،این عوضی هاهیچی براشون مهم نیست فقط برای گرفتن پول ساعتهاتومراکزسونوو.....نگهت میدارن.....لکه ی قهوه ای اصلاجای نگرانی نداره فقط اصلاازجات بلندنشوفقط برای دستشویی اونم دستشویی فرنگی
من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلأ نترس،منم تا ماه سوم داشتم،یکبار کامل خونریزی داشتم رفتم سونو،گفت هماتوم دارم و باید دفع بشه،خونریزیه پشت جفته،منم مثل تو ترسیده بودم اما الان پسرم یکسال و نیمه ایت،بچه توام پسره،پسرها یکم شل و ول هستن برعکس دخترا،استراحت مطلق باش شیاف استفاده کن هر شب،نزذیکی نکن و توالت فرنگی،هیچی نیست نترس