2777
2789

دخترم سه سال ونیمشه،از دوسالگی تمرین کردم واسه از جیش گرفتن حالیش نمیشد ودایم شلوارش خیس می کرد،هفته ای یبار آزمایش می کردم ولی فایده ای نداشت،از سه سالگی متوجه میشدولی بازم جیشش میزد،الان چند ماهیه کاملا می فهمه ولی دیگه جیش نمی زنه شلوارش خیس نمی کنه میگه ببرتم دستشویی اما جیش نمی کنه شلوارش خیس نمی کنه چون بهش گفتم تو شلوارش جیش نکنه فقط نگه می داره،امروز ۱۰ ساعت جیش نکرد،مجبور شدم مای بی بی بپوشم می ترسیدم مثانه ش آسیب ببینه،اونم پوشیدم می ترسید دو ساعت تو پاش بود بعد خیس کرد،نمیدونم چیکار کنم دیگه موندم،همه شیوه ها رو هم امتحان کردم اما جواب نداد😩😩😩

منم هنوز وقتی خوابه پوشک میکنم

تا حالا فشار نیاوردم بهش تابستون دیگه میخوام هر چه طور هست از پوشک بگیرمش اون موقع سه سالو نیمه میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز وقتی خوابه پوشک میکنم تا حالا فشار نیاوردم بهش تابستون دیگه میخوام هر چه طور هست از پوشک ب ...

واقعا سخته مخصوصا نگاه دیگران به شلوار بچم که میگن هنووووووز پوشک داره حرص آدم در میاد

منم هنوز وقتی خوابه پوشک میکنم تا حالا فشار نیاوردم بهش تابستون دیگه میخوام هر چه طور هست از پوشک ب ...

واقعا سخته مخصوصا نگاه دیگران به شلوار بچم که میگن هنووووووز پوشک داره حرص آدم در میاد

مطمئن باش کسایی که با افتخار میگن من بچمو دوساله و یک ساله و نیمه از پوشک گرفتم با فشار و پرخاشگری تونستن بچه رو عادت بدن

بچه ها تا سه سال درک درستی ندارن که بشه بهشون چیزی یاد داد 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
پوشک نپوشون گلم  من ۳ سال و یکماه گرفتم  یهو پوشک و قایم کردم گفتم تموم شده  اوایل ...

دخترم نمیگه پوشک کن جیش کنم،کلا اعتصاب جیش می کنه،تو دستشویی هم دو دقیقه بزور می مونه میگه بریم بیرون گریه میکنه،اگه یدفه جیش کنه دیگه تمومه ولی اصلا نمی کنه،حتی جلوش من چند بار جیش کردم ببینه انجام بده اما دریغا

روپاش چیه رو قسمت جیش آب میزنم دستم با آب سرد سرد میکنم میزنم به اونجاش باز نمی کنه اصلاااا

اب باز کن بگو بازی کنیم آب ولرم رو به گرم لب سرد نزن جیش نمیکنه که اون موقع 

منم پسرم دو نیم سال خودش جیش نمیگه ولی تو شلوارم نمیکنه مثلا چهار ساعت یبار میبرم دسشویی میشینه جیش میکنه هرچقدر توضیح میدم مامانی بگو جیش داشتنی بازم نمیگه 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بیخچال بابا من جاریم همش با افتخار میگه هجده ماهگی گرفتمش الان دخترش ۷ ساله هیچ جا غیر دسشویی خونشون نمیتونه دسشویی کنه تازه اونجا هم مامانش باید دستشو بگیره و هی بگه آروم باش جیش کن کلا می‌ترسه از دسشویی اینا عوارض زود از پوشک گرفتنه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه