2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد محدودم نکنه بدونه منم دل دارم.. دلم میخاد لاک بزنم لباس اونجور ک میخام بپوشم... 😭

خواهرم همه اولش گیر میدن من خودم سه سال باهاش بودم قبل نامزدی حتی اینکه با پسر عمو هم چت می کردم گیر میداد ولی الان نه میگه بیشتر چشمام بهت اعتماد دارم فقط یکم صبور باش همه چی درست میشه

فکر کنم باید بر عکس باشه. مخاطب خاصت بخواد که که زود سین کنی

خوب وقتی دارم با رفیقام چت میکنم یه دقیقه بگذره سریع قهر میکنه میگه انگار دوسم نداری دیگه دیر سین می کنی 😐😂

خواهرم همه اولش گیر میدن من خودم سه سال باهاش بودم قبل نامزدی حتی اینکه با پسر عمو هم چت می کردم گیر ...

خیلی مذهبیه تخمل میکنم چون دوسش دارم وگرنه بیش از حد گیر میده حتی ب ی تار مو ک بیرون باشه هم گیز میده

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

مخاطب خاصم شد مخاطب خاص یکی دیگه    دلم میخاد ی مخاطب خاص ک دوسم داشته باشه وهوامو داشته ...

نه چندان دور پیدا میشه ولی خوش بحالت مخاطب خاص نداری من که دارم کجا دنیا فتح کردم که تو فتح کنی🤣🤝🚶🏼‍♀️