2777
2789
عقل داشت عقل یکم عقل یکم درک  عصری منو برد دکتر رفتیم رستوران شامم خوردیم بعدشم میخواست نزدیک ...

مشکلِ منننننننن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا اولش اینجوری هستن بعدش کم کم دیگه گیر نمیدن

دیگ هشت ساله باهمیم عوض نشده ، کم کم گیر نمیده کِی میشه دقیقا؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
همه مردا اولش اینجوری هستن بعدش کم کم دیگه گیر نمیدن

اول چیچی خواهر ۳سال دوماه دیگه میره۴سالهههه دیوانه شدم بخدا😐🤦🏻‍♀️روز به روز پررو تر میشه دوست ندارم اینقدر پررو بشه همه چی میگه شل شده من چون آدم سنگین و لق لوق نبود زنش شدم این بد تر بقیه شدههه داره دیوونم میکنه بخدا 

لایک‌کن😊💔
دیگ هشت ساله باهمیم عوض نشده ، کم کم گیر نمیده کِی میشه دقیقا؟

گلم من خودم همین ماجرا داشتم با نامزدم ولی نامزدم مذهبی نبود کلا می گفت از دوست داشتن زیاد روت حساس هستم دست خودم نیست منم یه بار گفتمش می خوام همه چیو به خاطر اخلاقت پس بدم بعدش درست شد

چرا نمیرین مشاوره 

بخدا رفتم تا جلو ساختمون منو میرسونه میگه نمیام🙂

مشاور هم میگه اینجور که میگی فقط شوهرت مشکل داره اما منم مشکل دارم عصبیم ولی شوهرم خیلی رو اعصابمه هوفففففف یه تایم که میرسه کلا میره رو بیصدا حرف نمیزنه بعد دوباره شروع میکنه به حرف زدن مخ‌منو قورت میده بهش گفتم من تهش دو روز دیگ زنده باشم با ای کارات دق میکنم میمیرم

لایک‌کن😊💔
بخدا رفتم تا جلو ساختمون منو میرسونه میگه نمیام🙂 مشاور هم میگه اینجور که میگی فقط شوهرت مشکل داره ...

ایشالله درست میشه ولی حالا حالا با این اخلاق شوهرت بچه نیاری 

ایشالله درست میشه ولی حالا حالا با این اخلاق شوهرت بچه نیاری 

ایشالا عزیزم اینقدر صبر کردم بازم صبر میکنم ایشالا درس بشه اگه بشه بچه هم نمیخوام زندگی خودم به زور میچرخه بچه بیارم تو ای مملکت دلش چند دست لباس بخواد من نتونم بخرم دلش بشکنه تففففف

لایک‌کن😊💔
ایشالا عزیزم اینقدر صبر کردم بازم صبر میکنم ایشالا درس بشه اگه بشه بچه هم نمیخوام زندگی خودم به زور ...

بچه چی اصلا من خودم ب نامزدم گفتم عروسی کردیم حالا حالا اسم بچه نیاری