2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

95 بازدید | 7 پست

سلام  

من درمورد انتخاب رشته میخواستم نظرتون رو بپرسم من بین رشته های تجربی و طراحی دوخت و حسابداری و کامپیوتر موندم علومم خوبه یعنی۱۹و۲۰

به پرستاری خیلی علاقه دارم   لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای تجربی باید خیلی بخونی برای طراحی و دوخت باید زرنگ باشی و بتونی از پسش بر بیای یعنی دست و پات رو گم نکنی برای حسابداری هم باید دقیق باشی و ریاضیت عالی باشه پرستاری هم باید بتونی ۸ساعت در روز رو کار کنی و از پا در نیوفتی و دل و جرعت داشته باشی

برای تجربی باید خیلی بخونی برای طراحی و دوخت باید زرنگ باشی و بتونی از پسش بر بیای یعنی دست و پات رو ...

پرستاری رو میتونم چون خیلی علاقه دارم ولی برای کنکورش استرس دارم.

ممنون از راهنماییتون

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

من اگر برمیگشتم عقب به احتمال خیلی زیاد میرفتم فنی 

من بین رشته هایی ک شما گفتی الویت اینجوری قرار میدادم

حسابداری

کامپیوتر

طراحی دوخت 

و صد البته به مدرسه بسنده نمی‌کردم و کار با چند تا نرم افزار مهم و کاربردی رشته رو یاد میگرفتم

من اگر برمیگشتم عقب به احتمال خیلی زیاد میرفتم فنی  من بین رشته هایی ک شما گفتی الویت اینجوری ...

ببخشید شما خودتون چه رشته ای رفتید؟

@نی‌نی‌یارپنج