2777
2789
عنوان

ی سوال دارم از کسایی ک فیلر لب زدند

1048 بازدید | 13 پست

سلام خانما،تو شهر ما ی دکتر هست فیلر لب میزنه ۷۰۰تومن کارشم خوبه همه راضی آن، میخاستم ببینم یکم ارزون نیست؟بی کیفیت نباشه؟عوارض نداشته باشه؟کسی تجربه ای داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد بیکیفیته! یه فیلر داغون چینی فقط میتونه این قیمت باشه. اصلا انجام نده! فیلر های مطمین حدااق ...

خودم یکم دودلم ولی دیدم برای خیلیا زده همه راضی بودند🥲🥲😪😪

كدوم شهري اسي؟

من ديروز رووفيل زدم ٦٠٠ 

مطب دكتر..

در صورتي كه همين رووفيل رو دكتر ديگه اي  ميزنه ٤٥٠٠ به بالا..

خلاصه تخقيق كردم گفتن اصلش تك سي سي و گرونن ولي اونايي كه ١٠ سي سي هستن اونام خوبن ولي خب ماندگاريشون كمتره مثلا ٦ ماه ..

كدوم شهري اسي؟ من ديروز رووفيل زدم ٦٠٠  مطب دكتر.. در صورتي كه همين رووفيل رو دكتر ديگه اي & ...

رشت

من خواهرم نورامیس زده ۳تومن 

این دکتر ولی برای خیلی از دوستام زده تا حالا ناراضی ندیدم ولی بخاطر ارزون بودنش گفتم نکنه خدای نکرده یه وقت مشکلی پیش بیاد

نوراميسم شنيدم خوبه

ميگم تك سي سي گرونه 

و من روفيل پرسيدم گفت ٤٥٠٠ مليون!! بنظرم اينقدر به ژل بديم ارزش نداره منم ٦٠٠ زدم راضي ام فقط ماندگاريش كمتره 

تك سي سي غليظ تره و ماندگاري بيشتر

نوراميسم شنيدم خوبه ميگم تك سي سي گرونه  و من روفيل پرسيدم گفت ٤٥٠٠ مليون!! بنظرم اينقدر به ژ ...

اصلا ربطی به ماندگاری نداره، برندهای عالی مثل بلوترو ‌هم‌ماندگاریش کمه، چون‌ همنس ماده طبیعی بدنه و جذب میشه