2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6797 بازدید | 84 پست

نه خانم اصلا دیر نشده ،۳۷ سن زیادی نیست 

مورد  داریم،۴۰سالگی ازدواج کرده الان ۵۰سالشه دوتا دختر ۹ و۶ ساله داره ،تازه میگه زود ازدواج کردم ،۵۰ سالشه میگه زود ازدواج کردم یعنی ۱۳ سال از شما بزرگتر،این یعنی امید  

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،
نه خانم اصلا دیر نشده ،۳۷ سن زیادی نیست  مورد  داریم،۴۰سالگی ازدواج کرده الان ۵۰سالشه دوت ...

ممنونم از همدردی تون مرسی

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانم اصلا دیر نشده ،۳۷ سن زیادی نیست  مورد  داریم،۴۰سالگی ازدواج کرده الان ۵۰سالشه دوت ...

تو ۴۰ سالگی میگه دیر ازدواج کردم !!!! خب پس وای به حال اون بنده خدایی ک واینو گرفته چون معلومه عقلش ناقصه !!!  اکثرا تو ۴۵ اینا یائسه میشن خانوما ینی نمیتونن بچه دار بشن ! بچه هم بکنار ! آدم میخواد تو جوونی اونی ک دوسش داره کنارش باشه . نه تو ۵۰ سال😑😑😑 بهترین سن ازدواج ۲۳ تا ۲۸ ساله ...

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
با خانوادم زندگی میکنم و وضعم از وقتی بدتر شد که پدرم سکته مغزی کرد و تمام حامی مو از دست دادم 

تو تاپیکم پست گذاشتی الان متوجه شدم چون قفله اینجام پیام گذاشتم. تاپیکتو خونوم خیلی ناراحت شدم 😑 تو تاپیکم گفتی مستقل زندگی میکنی . الان اینجا دیدم با خانواده اید . کدومشی؟ و کدوم بهتره بنظرت ؟

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
تو تاپیکم پست گذاشتی الان متوجه شدم چون قفله اینجام پیام گذاشتم. تاپیکتو خونوم خیلی ناراحت شدم 😑 تو ...

الان مستقلم ولی تووو یک ساختمون با خانواده ام

مستقل ۱۰۰ البته بهتره 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

حدود دو ماهی گمونم مستقل شدم و اعصابم خیلی آرومتر شده 

البته من تنهایی رو ترجیح میدم با خواهر برادر هم رفت و امد ندارم یا خیلی کم

الان مستقلم ولی تووو یک ساختمون با خانواده ام مستقل ۱۰۰ البته بهتره 

آره دیگه شما ک میخواستی مستقل باشید جای دیگه ای خونه میگرفتی راحتتر بودی

حدود دو ماهی گمونم مستقل شدم و اعصابم خیلی آرومتر شده  البته من تنهایی رو ترجیح میدم با خواهر ...

اونکه آره عالیه . 

آره دیگه شما ک میخواستی مستقل باشید جای دیگه ای خونه میگرفتی راحتتر بودی

اون موقع باید اجاره میدادم و البته مادر پدر من مسن هستن و اینجا بهتره و کلا اهل دخالت و گیر هم نیستن

اون موقع باید اجاره میدادم و البته مادر پدر من مسن هستن و اینجا بهتره و کلا اهل دخالت و گیر هم نیستن

هر جا راحت باشی همونجا خوبه😊

عزیزم تایپکت وخوندم خیلی ناراحت شدم 

سعی کن بیشتر بیرون بری کمتر به چیزهای که تو رو اذیت میکنه فک کن 

خودتو سرگرم کن پیاده رویی کن 

بخدا دنیا دوروزه ارزش اینهمه ناراحت و غم ونداره 

اون مرد ،مرد نبود غیرت نداشت   خودت رو خودت غیرت داشته باش برو دنبال کاری چیزی برای ازدواج دیر نیست به خودت برس

ببین امید  اون پیرمرد ۹۰ ساله میره کنکور میده چه امیدوارانه زندگی میکنه عشق میکنه تو فقط ۳۷ سالته غمت گرفته تو اوج جوونیت !🤗

هرووقت دیدی حال دلت خوب شد بگرد دنبال بچه هات !

مطمئن باش جای بچه هات خوبه !چرا   ؟! چون پیش پدرشون هستن 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم تایپکت وخوندم خیلی ناراحت شدم  سعی کن بیشتر بیرون بری کمتر به چیزهای که تو رو اذیت میکنه ...

مرسی عزیزم ممنونم 

پشمام... شوهرت اون دنیا میخواد چی جواب بده... قطعا خودش از هیزم های اصلی آتیش جهنمه مگه داریم انقدر ...

دیشب بعد ۴ سال بچه هام اومدن الانم خوابن 

بالاخره موفق شدم خدایا شکرت 

مرسی از همدردیت عزیزم ولی الان حالم خوبه

سرکار میرم وسایل خریدم و الان بچه هامو هم دارم و خداروشکر پیداشون کردم و بعد ۴ سال همو دیدیم 

دیشب بعد ۴ سال بچه هام اومدن الانم خوابن بالاخره موفق شدم خدایا شکرت مرسی از همدردیت عزیزم ولی الان ...

عزیزم دخترت هشت و نیم سالگی کلا از حضانت خارج میشه.بیار پیش خودت برای همیشه