2777
2789
عنوان

سن ۳۷ سالگی

6515 بازدید | 84 پست

سلام بچه ها . من از سال ۹۰ که پسرم دنیا اومد کاربر خاموش سایت هستم البته همون سالها یه اکانت به نام مرجان داشتم 

حالا به هرحال 

من ۳۷ سالمه سال ۹۰پسرم سال ۹۵ دخترم دنیا اومد سال ۹۶ متوجه خیاتت همسرم شدم و خبلی خیلی بد از هم جدا شدیم 

الان دوساله بچه هامو ندیدم

هیچ نفقه مهریه جهاز  و ... هم نداد بهم و غیب شد 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون سالها حالم روانی م خیلی بد شد و پیش مشاور و روانپزشک و پریشون بدبخت و اواره و ...

خلاصه تا الان که ۴ ماهه پیش روانپزشک جدید میرم و احساس میکنم حالم بهتره 

هرچند هنوز خیلی روزا حالم بد میشه و روزا تووو رختخوابم ولی خیلی اینبار امید به خوب شدنم دارم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

همه اینا رو گفتم که الان بگم به نظرتون سن ۳۷ سالگی واسه زندگی دیره ؟؟ 

نه عزیزم اصلا دیر نیست برا خودت یه هدف پیذا کن و برای رسیدن بهش تلاش کن خودتو مشغول یه کار کن سرگرم باش خلاصه بیکار نباش

بچه ها الان کجان؟ خیانت در چ حدی بود

خبلی طولانی هست ولی مختصر اینکه تا یکسال با من زندگی میکردن و باباشون خونه  و ترک کرد 

هر چی التماس به خووش و خونوادش کردم برنگشت 

بعد یهو دیوونه شد اومد به هوای اینکه خونه اجاره ش سراومده همه چیزو برد و غیب شد 

همه خانواده شوهر من خونه ها اجاره ای هست 

شانسم خورد به کرونا مدارس تعطیل شد نشد بچه ها رو پیدا کنم

نه عزیزم هیچ وقت دیر نیست حتی هفتاد سالگی هم دیر نیست  ادم اگه یک روز هم بتونه زندگی کنه بااااید این کارو بکنه شما که حالا حالاها وقت داری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد