2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منو بذار تو چمدون با خودت ببر😂❤️

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

مفته ،الان یه مشهد میریم ۲۰تومن هزینه میکنیم.

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
منم حس میکنم بیشتر باید باشه😂ولی فکر کنم چون فقط هزینه هتل و پروازه انقده و با تور این هزینه ها کمت ...

بنظرم تحقیق کن 😥

نمیدونم اخه خیلی خوب میگه 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
هنوز که معلوم نیس برم اصن معلوم نیس راضی شم دست‌رنج ۶ ماهمو بتونم خرج سفر کنم🤣🤣ولی بدمم نمیاد دلو ...

برو دنیا ارزششو نداره گلم برو برا یه بارم شده واسه دل خودت زندگی کن 

تنها میری 😢من دوس دارم یا تنها برم یا با یه اکیپ پایه هم سن خودم که باهام مچ باشن 

یعنی میشه یه روز 

فک نکنم 😕

کارت چیه عزیزم؟ مجردی؟ 

فقط خدا