2777
2789
برو دنیا ارزششو نداره گلم برو برا یه بارم شده واسه دل خودت زندگی کن  تنها میری 😢من دوس دارم ی ...

نمیدونم چرا حس میکنم سرکارمون گذاشته و یه دختر دبیرستانی پشت کاربری نشسته 🤦🏼‍♀️😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک عمومیم (ولی طرحی حقوقم کمه)  با نامزدم میخوام برم

برو برو حتما برو عزیزم از دلت نگذر هیچوقت انشاا.... بهت کلی خوش بگذره پر از خاطره های خوب 

از خدا بخواه لطفا برا منم همچین روزیو جور کنه 

تو دکتری دلت بزرگه ❤️❤️❤️😘😘

فقط خدا
نمیدونم چرا حس میکنم سرکارمون گذاشته و یه دختر دبیرستانی پشت کاربری نشسته 🤦🏼‍♀️😐

دبیرستانی نیستم عزیزم چیزیم نگفتم سرکارتون گذاشته باشم چیز خیلی عجیبی نیست یه سفره دیگه چرا به نظرتون سوال کردن دربارش غیرعادیه؟

والا یه خانواده ۴ نفره بخوان برن استانبول خیلی هزینش بیشتر میشه از اینی که من گفتم

دبیرستانی نیستم عزیزم چیزیم نگفتم سرکارتون گذاشته باشم چیز خیلی عجیبی نیست یه سفره دیگه چرا به نظرتو ...

چون قیمتا تو دستت نیست دارم میگم سرکارمون گذاشتی 😐

آخه با تور هم اینقدر نمیشه ..اول گفتی صد میلیون برای یک نفر بعد گفتی دو نفر ...و گرنه زیادن کسایی که همین الان پرواز دارن به پاریس و اصلا چیز عجیبی هم نیست ...

عزیزم میتونی به بسته ۶۷-۸کیلویی با خودت ببری ؟؟

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
چون قیمتا تو دستت نیست دارم میگم سرکارمون گذاشتی 😐 آخه با تور هم اینقدر نمیشه ..اول گفتی صد میلیون ...

کی گفتم یک نفر؟ نمیبینم این جملمو

تو گوگل دارم سرچ میکنم فعلا تازه امروز عصر تصمیم گرفتیم ۱۰۰ تومن بذاریم کنار واسه مسافرت به جای خرجای بیخود برای عروسی 

میخوایم عقد کنیم تو محضر یه جشن خانوادگی بگیریم و بریم بگردیم

شمام اگه فکر میکنی انقد تیز و زرنگی بهتره بری کارآگاه شی تا حداقل از این استعدادت استفاده کنی😘😘

کی گفتم یک نفر؟ نمیبینم این جملمو تو گوگل دارم سرچ میکنم فعلا تازه امروز عصر تصمیم گرفتیم ۱۰۰ تومن ...

برای همین میگم یه دختر بچه دبیرستانی پشت کاربری نشسته ...نوشتی اتاق دو تخته ...اتاق دو تخته بودن دلیل بر این نیست دو نفر بشید برید ..😆اتفاقا من با توجه به قیمت های توی گوگل که دیدم و با اطمینان اومدم باهات حرف میزنم ...🥴

مجید دلبندم اتاق دو تخته یعنی یه اتاق دو تخته در اختیار شما قرار میدن که یکی از هم توریا باهاتون هم اتاق میشه ...اتاق های تک تخته گرون تر در میان ...قیمتها رو با یورو درست حساب کن خانم دکتر ....

برای همین میگم یه دختر بچه دبیرستانی پشت کاربری نشسته ...نوشتی اتاق دو تخته ...اتاق دو تخته بودن دلی ...

من تاپیک زدم جواب سوالمو بگیرم که گرفتم 

شما هم اونقد برام مهم نیستی که بخوام شناسنامه و شماره نظام‌پزشکیمو نشونت بدم ثابت کنم سن و شغلمو نمیخوای باور کنی نکن🤣

کافر همه را به کیش خود پندارد😉😉

من تاپیک زدم جواب سوالمو بگیرم که گرفتم  شما هم اونقد برام مهم نیستی که بخوام شناسنامه و شماره ...

کسی منکر دکتر بودنت شد ؟؟😐

اگه بخوام راجب مسئله پزشکیتم سوال بپرسم مثل سفر خیالیت میمونی توش پس بزار تو حال خودت باشی ...

فقط من گفتم حساب کتابت خوب نیست خانم دکتر 😆