2777
2789

دخترا چ آبرسانی ب پوستتون میزنین؟

کرم دور چشم چی میزنین ک ازش راضی باشین؟

کرم دور چشم بالانس کسی تاحالا استفاده کرده؟اگه استفاده کردین بگین راضی بودین یا ن؟ 

من دیروز رفتم کرم دور چشم بگیرم فروشنده خیلی تعریف کرم بالانس کرد😯 خریدم ولی دودلم هنوز بازش نکردم گفتم اگه خوب نیس ببرم پسش بدم عوض کنم😞

برای مراقبت از مو هم اگه شامپو و نرم کننده مو و کلا هر محصول مراقبتی مو ک راضی هستین ازش میشناسین معرفی کنین مرسی😁

این کرمی ک خریدی امتحان نکردم

برای صورت سرم طلا و هیالورونیک اسید بیوآکوا میزنم روزی ۲ بار خوبه آبرسان خیلی خوبی هم هست

برای مو ماسک مو بیول داخل حموم میزنم راضیم ازش

موهامو نرم میکنه

سرم آبرسان گارنیر + مرطوب کننده سیمپل 

البته آبرسان کپسولی نوتروژینا رو هم پوست دارم اما بیشتر زیر میکاپ ازش استفاده میکنم 

دور چشم هم هیدروبوست نوتروژینا

یک ساعت قبل حموم روغن تراپی میکنم 

ماسک مو داخل حمام اوری استرند

شامپو بیوتین او جی ایکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم آبرسان گارنیر + مرطوب کننده سیمپل  البته آبرسان کپسولی نوتروژینا رو هم پوست دارم اما بیشتر ...

کرم دور چشم نورتروژینا چن وقته استفاده میکنین راضی هستین؟ اتفاقا پرسیدم گفتم دارین؟ فروشنده گفت بالانس خیلی خوبه و لیفت میکنه و اینا.. فک کنم میخواست جنسشو بندازه اینقد تعریف میکرد😅

الارو شوینده گارنیه مرطوب کننده نیتروژینا ابرسان ضد افتاب ساینیک دور چشم برینگ گرین برا مو ماسک لورال میزنم کرم مو هم کارنیه البته این بودجه و پوست منه تحقیق کن براساس پوست و جو خودت چیزا مناسب بخر

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
کرم دور چشم نورتروژینا چن وقته استفاده میکنین راضی هستین؟ اتفاقا پرسیدم گفتم دارین؟ فروشنده گفت بالا ...

یه ۶ ماهی میشه ک دارمش

بله آبرسانی فوق العاده بالایی داره وقتی میزنم قشنگ زیر چشمم احساس خنکی و انگار ک آب رفته باشه رو حس میکنم

برای پیشگیری خیلی خوبه 

از برند بالانس فقط پیلینگ لایه بردار و نیاسینامید شو دوست دارم