2777
2789
عنوان

دارم جاری دار میشم بیایید

930 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبید 

من فردا شب مراسم  بله برون جاریمه 

بیایید از تجربیات تون بگید برام 

من عروس اولم ولی جاریم سنش از من بیشتره من ۲۰ سالمه جاریم ۲۶ 

شوهرامون دوقلون۲۹ سالن

هیچی فقط بدجنس بازی درنیار 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خیلی مهربونم  ولی روز اولی مادرشوهرم یه تعریفی از این جاری میکرد که نگم

خب بایدم تعریف کنه تازه وارده بعدم سنش از شما بیشتره بلد تره چکار کنه 

عروس تحصیلاتش چیه شاغله 

خب به جمالت  میگم از تجربه تون بگید  چقدر با جاری صمیمی باشی چه حرفایی رو بگیم چی نگین ا ...

کلا هیچ حرفی نگو کلا حرف نزن اون حرف زد تو جاتو عوض کن سریع نشین پیشش ولی احترامشم بگیر 

راستش مادرشوهرم واقعا اذیت کرده منو زیاد دلم رو خیلی شکسته با وجود اینکه سنی هم نداشتم و بچه بودم ولی اذیتم کرده 

من هم زبون خودشون نیستم ولی این عروسشون هم زبون خودشونه 

عزیزم منم یه جاری دارم میخوای اذیت نشی به هیچ عنوان خودت و مراسم هایی که داشتی با جاریت مقایسه نکن . هیچوقت درد و دل خانواده همسرت رو با جاری نکن و ابدا پشت سرشون بهش چیزی نگو و به نظر من بهترین جاری هم آدم مناسبی واسه محرم راز بودن نیست. باهاش مهربون باش ولی خیلی قاطی نشو

با جاریت همیشه لبخند به لب و خانم و شنونده باش

به هیچ عنوان باهاش صمیمی نشو جوری که باهاش تیم بشی و حرفای زندگیتو بهش بگی ولی سیاست داشته باش و مثل خط اول که نوشتم باش تا به نظرش سرد نیای

خلاصه متعادل رفتار کن. نه صمیمی شو نه سرد باش

وارد بازی رقابت و حسادت هم نشو اصلا

اون هم یه دختر مثل تو هست که با هزار آرزو شاهزاده سوار بر اسبشو پیدا کرده دلش میخواد خوشبخت بشه. پس جاری خوبی باش و اون رو هم تحریک نکن که بخواد بهت حسادت کنه و وارد رقابت بشه. مثلا با برادر شوهرت حد داشته باش و مراقب جملاتت و شوخی هات باش 

خب بایدم تعریف کنه تازه وارده بعدم سنش از شما بیشتره بلد تره چکار کنه  عروس تحصیلاتش چیه شاغله ...

معلمه ولی رسمی نیست شرکتیه و قرار دادیه 

خب منم خیلی درسم خوب بود به کار از پزشکی راضی نمی‌شدم ولی ازدواج کردم نشد الان دانشجوی ترم ۴علوم تربیتی م