2777
2789
عنوان

دارم جاری دار میشم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر گفت چند شب قبل اینکه بریم خواستگاری این دختر خواب دیدم یه دختر قشنگ و سفید صورت پهن و چشم اینجوری و... دیدم تو خواب اینقدر بوسش کردم گفتم تو دختر مایی 😁

نه بابا خیلی مهربونم  ولی روز اولی مادرشوهرم یه تعریفی از این جاری میکرد که نگم

همین دیگه وارد بازی مادر شوهرت نشو... 

معمولا اینکارو میکنن تا رقابت و حسادت در جاری ها بندازن تا عروس ها با هم در جنگ اینکه کدومشون عروس خوبه خانواده شوهرشه جنگ کنن. اصـــــــلا برات مهم نباشه تا مادرشوهرت بفهمه نمیتونه به خواست کثیفش برسه. 

اتفاقا یه وقتا حرفشو تایید کن و بگو آره اتفاقا منم خیلی دوستش دارم. یعنی خــــفه میشه دیگه باور کن 

امتحان کن😁

مادرشوهر گفت چند شب قبل اینکه بریم خواستگاری این دختر خواب دیدم یه دختر قشنگ و سفید صورت پهن و چشم ا ...

باور کن میخواد تحریکت کنه

اصلا حساس نشیا

میخواد تحریکت کنه رقابت کنی 

به نفعشه چون به مرور بیشتر بهش توجه و منفعت میدید 

مثلا بیشتر پاچه خواری میکنید یا بیشتر کمکش میکنید

همون عروسی که تا الان بودی همون جوری بدون تغییر بمون و با جاریت هم جوری باش که وارد جنگ و همون رقابته با تو نشه. تو سنت کمتره معمولا بزرگه به کوچیکه حسادت میکنه

باور کن میخواد تحریکت کنه اصلا حساس نشیا میخواد تحریکت کنه رقابت کنی  به نفعشه چون به مرور ب ...

ما ماشین نداریم  تا خونه ی عروس حدودا ۴ساعت راهه پدرشوهرم اینا زودتر رفتن ولی خونه ی عموی همسرم فردا میرن عمه ی همسرمم باهاشون می‌ره و متاسفانه ما جامون نمیشه و نمیشه بریم از  این بابت خیلی ناراحت شدم