سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکرده بودم ، الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.
علوم سیاسی ولی عموی بنده هم دانشجوی دکترای علوم سیاسی هست به من میگه که کارشناسی برو حقوق بخون از پایه که بعدا هم اگر کار گیرت نیومد حداقل بتونی ازمون وکالت و قضاوت بدی بعدش از ارشد به بعد برو علوم سیاسی بخون ولی متاسفانه واقعا رشته حقوق خیلی اشباع شده و ازمون های وکالت و قضاوت به شدت سخت هستن
عموتون راضی هستن از این که علوم سیاسی رو ادامه دادن؟ امید دارن که تو این رشته کار پیدا کنن؟
عموی بنده میگن که به هیچ وجه دنبال این رشته نرو اگه همسن تو بودم یکی راهنماییم میکرد میرفتم دنبال حقوق ازمون وکالت میدادم دستم توی جیب خودم بود ولی الان مسئولیت دارن