سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکرده بودم ، الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.
الان بانک ها شرکت های بزرگ در ازمون استخدامی جیبشون حقوق هم میخواهند
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
سلام افرادی که علوم سیاسی میخونن یک سیاستمدار محسوب نمیشن بلکه یک سیاست دان یا یک سیاست شناس شناخته میشن ، مثلا تحلیلگر مسائل سیاسی یا مطالعه گر کنش های سیاسی دولت ها در روابط بین الملل و...
بنظرم حقوق ن بخاطر رشته بخاطر اینکه دانشگاه یه شهر دیگ واقعا عذاب آور و هزينه اوره
بنده ساکن یکی از شهرستان های استان تهران هستم که فاصله ی من با دانشگاه اگر با ماشین شخصی باشه حدود 40 دقیقه الی یک ساعت و با اتوبوس و مترو و BRT دو ساعت فکر کنم طول بکشه و واقعا خسته کننده هست
من رشته ام طراحی لباسه ولی علوم سیاسی باز ار کار نداره تهش کارشناس میشی یا استاد دانشگاه
اکثرا اینو میگن یا باید پارتی داشته باشی یا نهایتش همینه مگر اینکه واقعا خیلی خبره و نخبه باشی توی اون رشته که الان نخبه هاشم اکثرا کار درخور و خبی که مدنظرشونه گیرشون نیومده