2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی یا حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 38 پست

ببین حقوق بخونی کارشناسی تموم کردی بازم باید بشینی بخونی برا آزمون ها که واقعاااااا از کنکور خیلی سخت تره 

اگر قبول شی وکالت و سردفتری عالیه واگر نمیتونی بعد از کارشناسی بکوب بخونی نمیتونی وارد بازار کار شی نهایت بشی کارمند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بانک ها شرکت های بزرگ در ازمون استخدامی جیبشون حقوق هم میخواهند

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
نه من شیمی خوندم ۲تا از دوستام تغییر رشته دادن رفتن حقوق درساش سخته ولی ارزششو داره بدرد زندگی رو ...

درساش سخته بله هر رشته ای سختی خودشو داره ولی اینده مهمه

علوم سیاسی درباره چیه؟

سلام افرادی که علوم سیاسی میخونن یک سیاستمدار محسوب نمیشن بلکه یک سیاست دان یا یک سیاست شناس شناخته میشن ، مثلا تحلیلگر مسائل سیاسی یا مطالعه گر کنش های سیاسی دولت ها در روابط بین الملل و...

بنظرم حقوق ن بخاطر رشته بخاطر اینکه دانشگاه یه شهر دیگ واقعا عذاب آور و هزينه اوره

بنده ساکن یکی از شهرستان های استان تهران هستم که فاصله ی من با دانشگاه اگر با ماشین شخصی باشه حدود 40 دقیقه الی یک ساعت و با اتوبوس و مترو و BRT دو ساعت فکر کنم طول بکشه و واقعا خسته کننده هست

من رشته ام طراحی لباسه ولی علوم سیاسی باز ار کار نداره تهش کارشناس میشی یا استاد دانشگاه

اکثرا اینو میگن یا باید پارتی داشته باشی یا نهایتش همینه مگر اینکه واقعا خیلی خبره و نخبه باشی توی اون رشته که الان نخبه هاشم اکثرا کار درخور و خبی که مدنظرشونه گیرشون نیومده

اگر به جایی یا شخصی وصل نیستید و مردم عادی هستید دنبال سیاسی نروید آینده نداره براتون. حقوق خیلی به ...

سلام حقوق هم بدون ازمون مثل بقیه ی رشته هاست

یکی می گفت استادش گفته حقوق بهتره

( استاد رشته ی علوم سیاسی بودن)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)