2777
2789

بچه ها تهران دکترخوب سراغ دارین واسه بابام جانباز شیمیاییه سرطان مری داره لطفا کمکم کنید  . بیمارستان ساسان چطوره به نظرتون مخصوص جانبازان شیمیایی... لطفا راهنماییم کنید

غذاهای سودا زدا  و استفاده نوره سنتی هر هفته برای درمان سرطان خیلی خوبه 

خالم سرطان سینه اش درمان کرد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سلامتی بده بهشون. جراح یا آنکلوژ؟ 

جراحی که نمیشع براش خطرداره یک متخصص که ببرمش دوباره چکاپ کنه شاید معجزه بشه دکترای شهرما زیاد تعزیف ندارن اشتباه. نکرده باشن.. بیمارستان ساسان چجوریه عزیزم

حتما جاي خوب ببرين كه خداي نكرده تشخيص غلط ندن

واقعا حالتو با تمام وجودم درك ميكنم هر بار براي خواهرم دعا كنم براي پدر گل شما هم دعا ميكنم ان شاء الله خدا بهش سلامتي كامل بده 

خواهر من امروز حركت كردن تهران فردا عصر ميرسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما جاي خوب ببرين كه خداي نكرده تشخيص غلط ندن واقعا حالتو با تمام وجودم درك ميكنم هر بار براي خواه ...

ممنونم عزیزم خداهمه مریضارو شفا بده😔خواهرتون باسلامتی برگردن ان شاالله🙏تهران پیش کدوم دکتررفتن؟ 

ممنونم عزیزم خداهمه مریضارو شفا بده😔خواهرتون باسلامتی برگردن ان شاالله🙏تهران پیش کدوم دکتررفتن؟&nb ...

الهي امين عزيزم 

تازه امروز رسيدن تهران دارم دنبال دكتر خوب ميگردن هنوز نميدونن پيش كي برن 

ان شاء الله خدا به پدرتون سلامتي كامل ميده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش کی برم عزیزم

تو اینترنت سرچ کن بدن وقتی غلبه سودا میاره سلول سرطان تو بدن بوجود میاد ورشد میکنه 

سرچ کن غذا های سودازدا بخور

عسل وسیاهدانه هم خوبه ۴۰ شب 

ولی بیشتر از همه نوره سنتی ،هر خفته از گردن به پایین کل بدن بمال هم موهای زائد میره هم درمان میشی

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤