2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شوهرمو یاد میده

2157 بازدید | 53 پست

مادرشوهرم خیلی شوهرمو پر میکنه و یه کاری میکنه که من از چشم شوهرم بیوفتم ..مقصر شوهرم نیست اون مرد خوبیه خیلی هم منو دوست داره ..ولی بلاخره حرفای مادرش روش تاثیر میزاره حتی اگه بداخلاقی نکنه مشخصه تاثیر گذاشته ..الان من ۲۱ سالمه ولی چاق شدم مادرشوهرم هن همش پیش شوهرم از اندام دخترای دیگه تعریف میکنه همش میگه فلانی کمر باریکه ..عروس فلانی خیلی خوشگله همه تو مجلس فقط به اون نگاه میکردن ...یه کاری میکنه شوهرم فکر کنه من زیبا نیستم چاق و بدرد نخورم.. همش پیش شوهرم میگه اصل کار مادره از زن پیدا میشه ولی پدرومادر نه واسه همین یکسری میکنه شوهرم همش بره سمت اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روی شوهرت تاثیر میذاره پس مقصر شوهرته که دهن بینه، درغیر این صورت یکبار که این حرفا رو میشنید مودبانه جواب مادرشو میداد و اجازه نمیداد دیگه چنین حرفایی بزنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وا🙄 خودش چجوریه زنیکه هول

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چه مادر شوهر بد جنسی خدا به دادت بریه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اگه روی شوهرت تاثیر میذاره پس مقصر شوهرته که دهن بینه، درغیر این صورت یکبار که این حرفا رو میشنید مو ...

ربطی نداره هر چی هم مرد خوبی باشه دهن بین نباشه بازم مادرشه تحت تاثیر حرفاش قرار میگیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اگه روی شوهرت تاثیر میذاره پس مقصر شوهرته که دهن بینه، درغیر این صورت یکبار که این حرفا رو میشنید مو ...

جوابشو میده حتی یبار داد زد گفت پیش من از زن مردم تعریف نکن ولی اون پروعه میگه

دقیقا مادر شوهر منم همین حرفا به شوهرم میگه .

به داماد هاش هم میگه زن قلب خونست اگه زن ناراحت باشه انرژی منفی خونه رو داغون میکنه .زن مهمه .بچه مهمه باید برای بچه هر ماه آجیل خرید .به شوهرم میگه آدم مجبور نیست میوه و آجیل بخره تو این گرونی

-
ربطی نداره هر چی هم مرد خوبی باشه دهن بین نباشه بازم مادرشه تحت تاثیر حرفاش قرار میگیره  

خیلی ربط داره

یه بار تازه عقد کرده بودیم مادرشوهرم یه حرفی راجع به مسائل خصوصی زد من اصلا به روی خودم نیاوردم که شنیدم. شوهرم همونجا گفت قبلا بهتون گفته بودم اجازه نمیدم تو زندگی من دخالت کنین!

اونجا فهمیدم به بقیه عروسا انگار خیلی حرف زده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "