مادرشوهرم خیلی شوهرمو پر میکنه و یه کاری میکنه که من از چشم شوهرم بیوفتم ..مقصر شوهرم نیست اون مرد خوبیه خیلی هم منو دوست داره ..ولی بلاخره حرفای مادرش روش تاثیر میزاره حتی اگه بداخلاقی نکنه مشخصه تاثیر گذاشته ..الان من ۲۱ سالمه ولی چاق شدم مادرشوهرم هن همش پیش شوهرم از اندام دخترای دیگه تعریف میکنه همش میگه فلانی کمر باریکه ..عروس فلانی خیلی خوشگله همه تو مجلس فقط به اون نگاه میکردن ...یه کاری میکنه شوهرم فکر کنه من زیبا نیستم چاق و بدرد نخورم.. همش پیش شوهرم میگه اصل کار مادره از زن پیدا میشه ولی پدرومادر نه واسه همین یکسری میکنه شوهرم همش بره سمت اونا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا عذاب میکشم😂😂 حوصلم سر میره میام نی نی سایت همه تاپیکادرمورد مادرشوهر و خانواده شوهره همه ام ...
عزیزم خداروشکر که خوبه خدا حفظش کنه.همه که بدنیستن .بالاخره مادر همه ی خانما هم مادرشوهره و خانما خودشونم مادر شوهر میشن ولی دیگه طبیعته دیگه اسم مادرشوهر بیچاره بد در رفته😂