2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شوهرمو یاد میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 53 پست
😂😂😂😂

بخدا عذاب میکشم😂😂

حوصلم سر می‌ره میام نی نی سایت همه تاپیکادرمورد مادرشوهر و خانواده شوهره همه ام از بدیاشون میگن...

بد من میام از خوبی میگم همه میریزن سرم ک دروغ میگی نمی‌دونم چکار کنم 😂😂🤦🏻‍♀️

مثل مادر شوهر من میگم لیزر باشگاه بگم فلان وسیله و آکواریو و کلاس و ... میگه نه حالا لازمتون نیست شم ...

بقرآن منم همینه برنامه هامو میره به جاریم میگه اون جاریم زودتر از من انجام میده والا اکثر وقتا پنهون میکنم ازشون ولی اینقد میپرسن اه

-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا عذاب میکشم😂😂 حوصلم سر می‌ره میام نی نی سایت همه تاپیکادرمورد مادرشوهر و خانواده شوهره همه ام ...

عزیزم خداروشکر که خوبه خدا حفظش کنه.همه که بدنیستن .بالاخره مادر همه ی خانما هم مادرشوهره و خانما خودشونم مادر شوهر میشن ولی دیگه طبیعته دیگه اسم مادرشوهر بیچاره بد در رفته😂

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.
عزیزم خداروشکر که خوبه خدا حفظش کنه.همه که بدنیستن .بالاخره مادر همه ی خانما هم مادرشوهره و خانما خو ...

منم خودم مادر شوهرم از روزی که ازدواج کردم بیمار بوده طفلکی آزاری بهم نرسونده چیکارش دارم بنده ی خدا با درد خودش گرفتاره

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.
بقرآن منم همینه برنامه هامو میره به جاریم میگه اون جاریم زودتر از من انجام میده والا اکثر وقتا پنهون ...

منم همینطور پنهون میکنم الان دیگه ولی گاهی بس میپرسه فضول که نمیشه ازش در رفت زیرپای آدمو بزور میکشه الانم هی میپرسهه پ... شدی بارداری تا بره به جاریم بگه اونم حامله شه  

منم همینطور پنهون میکنم الان دیگه ولی گاهی بس میپرسه فضول که نمیشه ازش در رفت زیرپای آدمو بزور میکشه ...

دقیقا اینا هم منتظرن من باردار شم تا جاریم هم باردار شه .

سر بچه اولم گذاشتن بچها هم سن شدن .الانم میخان ببینن اگر من دومی آوردم اونم بیاره من نیارم اونم نیاره .

علنی بم میگه 

-