2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شوهرمو یاد میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 53 پست
یکاری میکنه شوهرم منو غریبه بدونه مثلا یه چیری میگه بهش ..میگه به زنت نگو یا پچ پچ میکنه من میرم پیش ...

من اصلااا درباره کاراشون نه کنجکاوی میکنم نه میپرسم 

هر حرفی هم بزنه میگم تو این دوره زمونه هرکی خونه خودشه و نمیشه قضاوت کرد و سریع جلوشو میگیرم از اونا حرف نزنه 

حوصله داری زمان با ارزشتو فکر و روحتو صرف اونا کنی؟ همونطور که هیچ وقت ما همه خرفای خانوادگی و خواهر مادری رو به شوهرامون نمیگیم ، انتظار نداشته باش اونم بیاد بگه 

یه جوری خودتو عزیز و شیرین و خوب جلوه بده که تاثیرشون تو زندگیت کم بشه و جاهایی ک حق دارن بهشون حق بده و خودتو و زندگی و عشقتو درگیر این حرفا نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا چون جاریم فامیلشونه به برادر شوهرم میگن به بچت برس بغلش کن ببرش پارک ولی به شوهر من میگن به بچه ...

مثل مادر شوهر من میگم لیزر باشگاه بگم فلان وسیله و آکواریو و کلاس و ... میگه نه حالا لازمتون نیست شما مگه بچه دارین ذوق آکواریوم کنه دیگه بچت باید بره این کلاسا وای نه تو لازم نداری بری و ... ولی فرداش میبینم رفته به جاریم گزارش داده و بهش گفته اینکارارو بکن و اونم رفته ثبت نام کرده رفته همون وسیله هوون لباس رو خریده رفته همون پرنده رو خریده 

اینا حسودن اونجاشون سوخته

مادرشوهر جاش کله ی جهنمه.عجب عفریته ایه.نمیفهمم چی عایدش میشه ازاین همه ناجنسی

فقط باید شوهرت عاقل باشه مادره که عمرا عوض بشه.توهم بگو گناه داره از اندام زنهای مردم وناموس مردم پیش پسرت میگی اونا راضی نیستن بلکه خودشو جم کنه هرچند بعید میدونم 

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
تورو خدا بگید من چیکار کنم پیش شوهرم عزیزتر باشم از چشم نیافتم هیچ سیاستی هم ندارم

شما همون خانمانه و با متانت رفتار کنید همسرتون خودش میفهمه که زیبایی باید باطنی باشه نه ظاهری مثلا مادر شوهرت اگه زیباترین هم باشه چه فایده ولی بدذات و بی سیرته

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.

چقدر داستانت اشناست . اتفاقا چند روز پیش مادرشوهر منم توی جمع گفت وااای چقدر چاق شدی . لاغر بودیاااا . منم گفتم اره خب اون موقع مجرد بودم غذاهای سالم و بدون چربی میخوردم . اومدم اینطرف ماشالاااا روغن میچکه از غذاهاتون . بعدم ماشالام باشه یه بچه بدنیا اوردم ک بدنیا می ارزه . چاقی چ اهمیتی داره . بعدم هاهاها خندیدم . اونم سکووووت . والا با احترام جواب دادم ولی توی خونه بدبخت شوهرم باید جوابگوی حرف اون میبود دیگه 😂😂😂😂😂😂