2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.اگه میشه بیاید

1881 بازدید | 97 پست

بچه ها حالم خیلی بده من و شوهرم یک سال و نیمه عروسی کردیم.با این وضع من احمق بچه هم میخواستم بیارم...

بگذریم...شوهرم خیلی گرم مزاجه...چهار روز بود که از رابطه سر باز میزدم..چون واقعا بد موقع میگفت یا خودم کار داشتم.بعد الان یهو برگشته میگه من دیشب رفتم حموم!

گقتم واس چی؟

گفت تو خواب...

بعد من یکم تو فکر رفتم بعد برگشت گفت الان دیگه حتی به تو فکر هم نمیکنم چون نیازم برطرف شده!

بعد هیچی نگفتم ساکت شدم یکم گذشت داشتم لباسامو تا میکردم میزاشتم کمد.

اومد گفت چرا ساکت شدی یهو ی چیزی بگو دیگه

گفتم اگه مجبور نبودم و راه برگشت داشتم،ی لحظه هم باهات زندگی نمیکردم‌

اونم گفت منم اگه پول مهریه تو داشتم میدادم میرفتی از این زندگی...

من مشغله ی فکری زیاد دارم.

بعضی وقتا خب پیش میاد ی چیزایی یادم میره یا تو کارای خونه انصافا تنبلم...خونمون همیشه مرتب نیست و ...

به من میگه تو حواست ب زندگیت نیست.

میدونم دوسم نداره و مجبورا داره زندگی میکنه.

بعضی وقتا میگه من ک نمیفهمم عشق ینی چی اصلا نمیتونم بفهمم‌.

خب ینی تجربه نکرده و دوسم نداره دیگه...

از درون داغونم.کاش راه برگشتی بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی رابطه نباید سردباشی .مردا به این چیزا خیلی اهمیت میدن

خب دست خودم نیست سرد مزاجم. اصلا دلم نمیخواد.حتی اگه ماه ها و سال ها ارتباطی بینمون نباشه.ینی واقعا همه ی مردا همینن؟ 

خب دست خودم نیست سرد مزاجم. اصلا دلم نمیخواد.حتی اگه ماه ها و سال ها ارتباطی بینمون نباشه.ینی واقعا ...

این خیلی بده زندگیتو داغون میکنه مهمترین چیز واسه مردا همین رابطه س

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
این خیلی بده زندگیتو داغون میکنه مهمترین چیز واسه مردا همین رابطه س

چیکار کنم خب گرم بشم...دست خودم نیست...بارها گرمیجات هم خوردم ولی هیچ فایده ای نداره...دلایل روحی هم داره ها...اوایل ک ازدواج کرده بودیم مثلا میگفت اندامت خیلی بده پهلو شکم داری...یا فکر میکردم سفید باشی ولی بدنت سیاهه.سیاه نیستم ولی سبزه ام. یا از بدنم اینجوری ایراد میگرفت...انقدر ایراد گرفت و گرفت که دیگه اصلا میلی ندارم..‌روانشناس هم صحبت کردم فایده ای نداشته...