2777
2789
عنوان

آیا قابیل از همان دوران خلقت تا رسیدن قیامت در عذاب قبر است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 32 پست
میگم ابد کی هست چ زمانی ابد‌میرسه ؟!

دیگه از وقتی مردن تا همیشه

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نمی‌دونیم شاید لحظه مرگ توبه کرده و خدا بخشیده .خودش گفته من مهربانترین مهربانان ام

احتمالا توبه  نکرده که تو قرآن که سالها بعد از قابیل بوده اومده که از زیانکارانه

خدا همه اسیران خاک و رحمت کنه آقای قابیل رو هم بیامرزه به حق پنج تن حالا یه اشتباهی کرد بنده ی خدا

اولین قتل عمد!

قتل یه اشتباه معمولی نیست،گناهه کبیره ست

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

چقدر فکرتون درگیر گناه کردن و نکردنه استارتر عزیز

همین که دوری کنید از گناه بهترین چیزه

وسواس نگیرید

خدا ارحم الراحمینه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
من فقط ذهنمو درگیر کرده کافرا چطور تا ابدددددد عذاب میشن؟ چطور آخه😥 اونم جهنممممممم اگه یه کافر ب ...

مطمئنا منظور خدا ادم های بد بوده که کلی ادمو اذیت میکنن مثل ملکه انگلیس که باعث بدبختی یه عالمه ادم شده وگرنه صرف مسلمون نبودن عذاب ابدی نمیدن بهت

مطمئنا منظور خدا ادم های بد بوده که کلی ادمو اذیت میکنن مثل ملکه انگلیس که باعث بدبختی یه عالمه ادم ...

ولی روایت موثق داریم که هیچ کافری به بهشت نمیره

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولی روایت موثق داریم که هیچ کافری به بهشت نمیره

کافر کسیه که میدونه اسلام ومسلمونی چیه ولی مسلمون نمیشه ولی کسی که اصلا تا حالا اسم اسلام به گوشش نخورده چه جوری میخواد مسلمون بشه خدا به خاطر ندونستن چیزی ادمو مواخذه نمیکنه

کافر کسیه که میدونه اسلام ومسلمونی چیه ولی مسلمون نمیشه ولی کسی که اصلا تا حالا اسم اسلام به گوشش نخ ...

اونکه بحث جهل به موضوع هست که از علل رافع مسئولیته 

من دارم در مورد کافری صحبت میکنم که عقیده شون همونه و مسلمان نیستن اما خیلی آدمای خوبین 

حتی به ما گفتن که پیرو ادیان دیگه مثل مسیحیت و یهود هم کفار هستن کفار اهل کتاب.

خب شاید کسی کافر باشه ولی از صد تا مسلمون کار درست تر باشه یا بالعکس، خب این کافر چرا باید برای همیشه بره جهنم و اصلا بهشت نره 

ولی اون مسلمون که خیلی گناه میکنه و کارش خرابه بره بهشت نهایتا یا پاک بشه از گناه هاش یا شفاعت بشه ازش 

اونکه بحث جهل به موضوع هست که از علل رافع مسئولیته  من دارم در مورد کافری صحبت میکنم که عقیده ...

خوب پس من فکر میکنم این روایت غلطه چون همونطور که خودتون میگین عقلتون نمیتونه اونو قبول کنه خود خدا هم گفته هر چی میشنوید در موردش فکر کنید الان شما از یه مسیحی یا یهودیم بپرسی میگه ما میریم بهشت شما جهنمی هستین 

خوب پس من فکر میکنم این روایت غلطه چون همونطور که خودتون میگین عقلتون نمیتونه اونو قبول کنه خود خدا ...

خب آره هر کسی فکر میکنه عقیده خودش درسته 

ولی این روایت از روایات مستند و متواتر مفاد ولایت امام علی علیه السلام در روز غدیره