2777
2789

آیا قابیل در قبر تو آتش عذابه؟ تااز زمان خلقت تا قیامت عذابه؟( تو قران نوشته جزو آدم های بد و زیانکار) تو خیلی از روایات نوشته شده تا ابد ولی بعضیا میگن عذاب ابدی برای کافران هست آیا عذاب تا قیامت در بزرخ شامل قابیل میشه؟پرسیدم چون کافر نیست ولی فکر می کنم عذاب برزخ تا قیامت شامل اینم باشه نظر شما رو میخوام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ذهنمو درگیر کرده کافرا چطور تا ابدددددد عذاب میشن؟ چطور آخه😥

اونم جهنممممممم

اگه یه کافر بی آزار و خوبی باشه چی؟ فقط بخاطر اعتقاداتش؟🤦🏻‍♀️

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من فقط ذهنمو درگیر کرده کافرا چطور تا ابدددددد عذاب میشن؟ چطور آخه😥 اونم جهنممممممم اگه یه کافر ب ...

والا ما ک مسلمونیم بی ازار نیستیم چه برسه ب کافر🤣

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

ما که نمی‌دونیم شاید لحظه مرگ توبه کرده و خدا بخشیده .خودش گفته من مهربانترین مهربانان ام

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

من شنیدم زمان مرگ چه برای آدمی که ده هزار سال پیش مرده چه برای کسی که یه هفته است مرده به یه اندازه میگذره و اون آدم فقط به اندازه یه روز اون رو حس می‌کنه 

مثل خواب که چه یه ساعت بخوابیم چه ده ساعت انگار به یه اندازه گذشته

والا ما ک مسلمونیم بی ازار نیستیم چه برسه ب کافر🤣

نه خب ربطی نداره هر کس فرق میکنه 

بعضیا اعتقادات درستی ندارن ولی خیلی آدما خوبین 

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم