2777
2789
عنوان

ایراد گیری خانواده همسر

478 بازدید | 17 پست

ما خونه خواهرم نشستیم،خواهرم اینا سازمانی نشستن،ازما اجاره نمی گیرن،مادرشوهرم اینا اوایل می گفتم خوبه ازتون اجاره نمی گیرن دستشون درد نکنه،اما الان هر دفه میان یه ایرادی می زارن،خونه مکن شهرکیه بهم وصله دوطرف خونه حیاط داره قشنگه،میگه خونه به هم وصله بدرد نمیخوره،میگه سرویس بهداشتی داخل خونه بدرد نمی خوره خونه نجس میشه در صورتی که میان اینجا همش از سرویس بالا استفاده میکنن وپایین نمیرن،آخه پایین هم سرویس داریم،یدفه میگه دیوار رطوبت زده اهههه،یدفه میگه سقفاتون چقدر صدامیده، چون خونه ها بهم وصله صدا میاد درآ باز بسته میشه،دیگه اووووونگم،انگار خونه روخریدیم،جدیدا فکر میکنم از رو حسادت اینطوری میگن،آخه خونه مادر شوهر وبرادرشوهر سرويس ها حیاطه،خونشون هم قدیمی تره،خونه ما سرويس تر وقشنگ تره،حتی وسیله خونه میخرم یا لباس ،مادرشوهر به پدر شوهر میگه برامنم بخر عین بچه ها،یا بمن میگه منم ازین خیلی لازم دارم باید بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاد بگه فک نکن خواهرت کاری کرده برات این ب درد نمیخوره 

بی توجهی ب حرفاش بهترین گزینس

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
همین کار میکنم ولی گاهی وقتا کفرم درمیاد

چی بگم همه از مادر شوهر مینالن ما از عروس مینالیم.خدا خوبشو نصیب همه کنه اگرم نکرد ظرفیت تحملش رو بده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
میخاد بگه فک نکن خواهرت کاری کرده برات این ب درد نمیخوره  بی توجهی ب حرفاش بهترین گزینس

اگه خودش خونه داشت بهمون مجانی نمی داد،یدفه بهمون ۵ تومن داد،گفت ماهی ۱۰۰ بهم بدین آخه میگفت اگه بانک میزاشتم ۱۰۰ سود می گرفتم بعد هر وقت تونستین کل پولم بدین،هم سود میخواست هم پولش،ولی ما هیچکدوم نتونستیم بدیم واون همش بمن میگه،به برادرشوهر هم داده بود،همیشه میگه اون نداده به گوش ماهم میزنه،چقدر آخه گوشم دروازه کنم گشاد شده

یعنی خونه شما به خونه همسایه راه داره .نفهمیدم🤔

نه خونه ها بهم وصله دیواراشون یه دیواره ،نه بین حیاط همه خونه ها دیوار داره،فقط دیوار من وهمسایه ازداخل اتاق یکیه،مث خونه اپارتمانی

چی بگم همه از مادر شوهر مینالن ما از عروس مینالیم.خدا خوبشو نصیب همه کنه اگرم نکرد ظرفیت تحملش رو بد ...

شما مادرشوهری؟ایشالا،ماکه از نوع خوبش هستیم قدر نمی دونن باید مث جاری بده باشم تا قدرم دونسته بشه

شما مادرشوهری؟ایشالا،ماکه از نوع خوبش هستیم قدر نمی دونن باید مث جاری بده باشم تا قدرم دونسته بشه

نه خواهر شوهرم.ازدواج کردم و مادر شوهر هم دارم.خانواده شوهر بودن سخته چه خوب باشی چه بد آخرش باز به دید بد باهات رفتار میکنن برای برادر زاده ها هم عمه هستی و تحویلت نمیگیرن. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نه خواهر شوهرم.ازدواج کردم و مادر شوهر هم دارم.خانواده شوهر بودن سخته چه خوب باشی چه بد آخرش باز به ...

من خواهر شوهرم ندارم،خواهرشوهر هم نمیشم چون برادر ندارم،از عمه شدن هم خوشم نمیاد اصلااا

من خواهر شوهرم ندارم،خواهرشوهر هم نمیشم چون برادر ندارم،از عمه شدن هم خوشم نمیاد اصلااا

خوش بحالت.من سه تا برادر دارم و سه تا عروس خیلی سخته. خودمم یه خواهر شوهر دارم ولی کلا آدم سخت گیری نیستم توی ارتباط با خانواده شوهر برای همین رابطه مون خوبه.با همه اخلاق و حرفی می‌سازم.حوصله اعصاب خوردی و دعوا ندارم.