ما خونه خواهرم نشستیم،خواهرم اینا سازمانی نشستن،خواهرم اینا از ما اجاره نمی گیرن،مجانی نشستیم،مادرشوهرم اینا اوایل می گفتن خوبه اجاره نمیدین دستشون درد نکنه،ولی بعدا هر دفه میان ازخانه ایراد می گیرن انگار خریدیم خونه رو،خونه شهرکی ویلایه خونه ها بهم وصلن میگه خونه ها بهم وصله بدرد نمی خوره،دفه بعد اوه دیوار رطوبت زده چیه،سرویس بهداشتی داخله،یه سرویس هم پایین داره،میگه سرویس داخل اصلا دوست ندارم خونه نجس میشه،در صورتی که میان خونمون اصلا نمیرن پایین وهمه از بالا استفاده میکنن،دیگه ایرادی نیس نگیرن،درصورتی که هم خونه مادرشوهرم هم برادرشوهر،سرویس ها داخل حیاطه،خونشون هم قدیمی تره واینجا خونه ما خیلی قشنگ تره،بعدشم ماکه نخریدیم،جدیدا فکر میکنم از حسادت این حرفا رو میزنن،حسادت حتی تو وسایل خونه که میخرم یا لباس هم دیده میشه،هر چیزی می خرم مادرشوهر به پدرشوهر میگه برامنم بخر،یااینکه بمن میگه منم باید ازینا بخرم لازم دارم
مال منم خیلی به خواهرام حسودی میکنن البته یه جور دیگه😑
خواهرم تازه عقد کرده شوهرش به چشم برادری خیلی خوبه بعد مادرشوهرم عکسشو دیده میگه اه این چیه پسر من خیلی سر تر از اینه!!!
فک کن باورت میشه حتی یه مبارک باشه هم ازدهنش درنیومد
حسادت تا کجاااا
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این دفعه الکی بگو اره دست خواهرم و شوهرش درد نکنه واقعا خیلی کمک حالمون بودن ولی دیگه رومون نمیشه اینجا بشینیم کلی وام و قرض کردیم تو این گرونی که بریم یه لونه کوچیک اجاره کنیم بعد مادرشوعرت میبینه پسرش اذیته میگه خدا عاقبت خواهرت و حفظ کنه والا