2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست
حقا که لیاقت ندارن آخه بچه نعمته چه فرقی میکنه پسرا فقط بلدن ب... ینن براشون؟ 

چرا این جوری فکر نمی کنید که شاید پسر دوست دارن

همون طور که یکی دیگه دختر دوست داره؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این جوری فکر نمی کنید که شاید پسر دوست دارن همون طور که یکی دیگه دختر دوست داره؟

اون قدر که ناراحت باشه.. 

حنی که دوستش نداشته باشد؟؟ 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ای کاش خدا یه دختر سالم وصالح هم به خواهرم بده ۱۶ ساله ازدواج کرده بچه نداره،البته منم یه پسر دارم از خدا میخوام یه دخترم بهمون بده تاجنسمون جور بشه،چرا باید ناشکر باشی دختر وپسر نداره فقط و فقط سالم باشه

خاک بر سر هر چی بی لیاقته باید تا آخر عمر حسرت می‌کشید.. 

بچش الان 4 ماهشه.. تو شکم شه. همش منتظره دکتر بگه اشتباهه جنسیت 

اره درست میگی.. مهم بچه است دیگه.. حالا ان شاء الله بازم بچه دار بشه 

چی بگم ولا زن از نظرشون بی ارزشه و باعث ابرو ریزی.....

من دختر بودم خیلی غم و سختی کشیدم خیلی دارم زجر میکشم ده برابر ی معتاد. ولی روپای خودم بودم با این حال مادرم همیشه میگ کاش بجای ت ی پسر داشتم اوقت اینقد ترس از ابرو نداشتم...گناهمم فقد عاشق شدن بود

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خدا میدونسته ناشکره برای همین دیر بهش داد گفت شاید شاکر بشه اما دید نشد.🤷

به نظرم حق 

اوهوم دقیقا.. بچش الان 4 ماهشه.. تو شکم شه. همش منتظره دکتر بگه اشتباهه جنسیت 

من الا پسر دارم خودم خیلی دخدر دوس داشتم باورت میشه انگا بهم الهام شده بود ک بگن پسره رفدم سونو دکتر گف پسره گفدم میدونم انقد خوشحال شدم ک نگو الا پسرم ۲ و ۹ ماهشه واقعن قلب بیرون از تنمه