2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم همیشه میگیم اگه ما دختر دار نشیم کی میخاد جواب دل مارو بده 🥺 بعد اونوقت نسل این ادمای جنسیت زده چرا منقرض نمیشه تهوع گرفتم بریزنشون تو دریا لجنارو

قد :۱۷۲ ❣️وزن شروع :۸۰ ❣️ هدف اول :۷۵ ❣️ هدف نهایی :۷۰ ❣️تاریخ شروع:۲۵/۱۲/۱۴۰۱
آره تو گوشم گفته

خدا لیاقت داشتن یا نداشتن بنده هاش رو به قضاوت شما نمیذاره

اونی که تو گوشتون گفته شاید شیطون بوده، شیطون عاشق تحقیر کردنه

در کل خوب نیست در مورد دیگران این جوری حرف بزنیم

خدا خوشش نمیاد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منو همسرم همیشه میگیم اگه ما دختر دار نشیم کی میخاد جواب دل مارو بده 🥺 بعد اونوقت نسل این ادمای جنس ...

انشالله ک خدا بهتون یه دختر ناااز میده چون لیاقتشو دارین گلم دختر برکت خونس چشم وچراغ خونس ولی بازم تا دختر نداشته باشه ادم نیمدونه جقدرر خاستینه خیلی

حالت خوبه؟جنسیت زده چی ؟من خودم ب شخصه عاشق پسرم اسکولین واقعا بهم گارد میگرین ؟اامودم بگم پسره بده ...

بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

منو همسرم همیشه میگیم اگه ما دختر دار نشیم کی میخاد جواب دل مارو بده 🥺 بعد اونوقت نسل این ادمای جنس ...

عزیزم این نسل هم همشون جنسیت زده نیستن!

مثل شما که نگران دل بی جوابتون برای دختر هستید

اونا هم نگران دل بی جوابشون برای پسر هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چه حرفایی میزنی...چرا نگاهت جنسیت زدست؟؟؟الان منم بگم پسر داشتن لیاقت میخواد که خیلیا ندارن؟ طرز فکر ...

بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

خدا لیاقت داشتن یا نداشتن بنده هاش رو به قضاوت شما نمیذاره اونی که تو گوشتون گفته شاید شیطون بوده، ...

اگه توی روش بگی اره، ولی طرف ک اینجا نیست.

حرفم میتونه تلنگری باشه واسه کسی که همش پسر پسر یا دختر دختر می‌کنه.

اون طرف ماجرا رو هم نگاه کن.

مراقب شیطون دوربر خودتم باش، ک بهت تلقین نکنه تو بهتر میدونی

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄