2777
2789
عنوان

فامیل مون نازا بود. بعد چندین سال خدا بهش بچه داده.. چون دختره.. ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 117 پست
چرا این جوری فکر نمی کنید که شاید پسر دوست دارن همون طور که یکی دیگه دختر دوست داره؟

اتفاقا اونطوری هم فکر میکنم گفتم هر دوش نعمتن! ولی وقتی دختر شده ناشکری کنه خدا قهرش نمیگیره؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واقعا چرا هنوز افکار مردم پوسیده هست  حالم به هم میخوره از اینکه تا می‌فهمه بچش دختره ناراحت م ...

من که معتقدم دختر دار میشی دنیات رنگی رنگی میشه پسرم خوبه ولی دختر چی بگم از دختر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😁😁😁😁بوگو عب نداره 

شما ببخشید منو 

ولی خیلی نادانه این فامیل اتون ....اینهمه مغروره که دختر دوست نداره .... پس خودش هم قدرت اینا داره که پسر بزاییه واسه خودش 

فقط خدا کنه همین بچه اش سالم بدنیا بیاد و سالم باشه بخاطر ناشکری که کرده.....

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
اون قدر که ناراحت باشه..  حنی که دوستش نداشته باشد؟؟

من نگفتم کارش درسته!

در جواب یه کاربر که حرف نامناسبی زده بودن گفتم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دختر لیقات میخاد ک هرکسی نداره (:

چه حرفایی میزنی...چرا نگاهت جنسیت زدست؟؟؟الان منم بگم پسر داشتن لیاقت میخواد که خیلیا ندارن؟ طرز فکرت فوق العاده حال آدمو بد می‌کنه...مثل نژاد پرستی و...

وا یعنی چی خیلی دلشم بخاد 😏 بعد این همه سال بچه دار شدید پسر میخاید ؟ امر دیگه ندارید؟😒

فکر کنم سیسمونی کامل ام بخواد 😁از بقیه 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

میگه پسر دوست داشتم چون داداش نداشتم

حالا خدا همچین تو کاسش بزاره که ...

پسرعمه من ۱۳ سال بچه دار نشدن. زنش حاملگی سختی داشت مدام کفر میگفت.. حالا بچه به دنیا اومده و مشکل قلبی داره. هی میگه غلط کردم ولی دیگه چه فایده

پس لیاقت نداشته اصلا خدابهش بچه بده یعنی چی دختره نمیخادش بخدا من هم پسر دارم هم دختر دوتاشونو دوس د ...

بچش الان 4 ماهشه.. تو شکم شه. همش منتظره دکتر بگه اشتباهه جنسیت 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر