2777
2789
راهش نده برای چی میاد؟ شر درست میکنن دیگه که باعث متنفر شدن عروس میشه دلیلش چیه که میاد خونت به قول ...

اره فقط واسع فضولی میان خدا ازش نگذره  ک چقدر نارو دعوا انداخت آخر سرم ب شوهرم گفت طلاهشو بگیر طلاقش بده منم ویگه ازش تنفر پیدا کروم واگذارش کردم ب خدا 

دقیقا مثل مدر شوهر من موش میدونه تو زندگی من بعد مزنه ب مظلوم نمایی

بدم میاد وقتی شوهرم یا خواهراش میگن این مادر ساده  ما یعنی همون لحظه تمام رفتاراش یادم میاد 

کافیه بهش گله پسرشو کنی  خودشو میزنه به غش و ضعف میره بیمارستان 

سه ساله داره میگه  رگای قلبم گرفته باید بالن انجام بدم  ولی ماشالله روغن  حیوانی و تخمه  هرچی مضره از دستش نمیوفته 

به من میگفت حالم خوب نبوده حلوا خوردم  حالم اومده سرجاش  گفتم تو دلم خداروشکر  رگای قلبت گرفته وگرنه منم میخوردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون باید هر شب یا یک شب درمیان بره اگه نره نصف شب خودشو به قلب درد فشارش بالاشدن قند خونش پایین ا ...

اوووف...پدرسوهر نداری؟ تنها زندگی میکننه؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
نه اون باید هر شب یا یک شب درمیان بره اگه نره نصف شب خودشو به قلب درد فشارش بالاشدن قند خونش پایین ا ...

منم شوهرم تنها میره اونجا من اذیت میشم

ماهی ی بارم ک میخام برم اونجا بابد خودم برم دعوتم نمیکنن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
باز نکن درو...تا عادتش از بین بره... بکو‌حموم بودم...دستشویی بودم...تایم هایی کی میاد برو خرید. برو‌ ...

یبار اتفاقی صدا جارو برقی میمومد دروباز نکردیم زنگ زده بود ب شوهرم درمو باز نکردن شوهرم خیلی هواشو داره

واسه من ی روز درمیون یا هروز میاد تو خونم

پدرشوهرمنم یه مدت هرروز ازصب تاعصرمیومد خونمون😑اوایل،احترام میزاشتم..چایی ومیوه وپذیرایی میکردم..یه مدت دیدم نه نمیشه هم خودمو اذیت می‌کنه وهم بچه هامو..یجوری رفتارمیکرد انگارمن عقب مانده ی ذهنی ام هیچی نمیفهمم،یا نوکری چیزی هستم بعد اون رئیسه..درمورد همه چی نظر میداد،دستورمیداد،بچه هامو باترازو وزن میکرد..منم دیگه درو بازنکردم..😑

راهش نده برای چی میاد؟ شر درست میکنن دیگه که باعث متنفر شدن عروس میشه دلیلش چیه که میاد خونت به قول ...

یکم حریم خصوصی ندارم برا خودم برا تک تک کارام باید جواب پس بدم

بدم میاد وقتی شوهرم یا خواهراش میگن این مادر ساده  ما یعنی همون لحظه تمام رفتاراش یادم میاد&nbs ...

مادر شوهر من امسال قبل سال تحویل یعنی صبحش زنگ زده میگه باید امروز اکو کنم بیمارستان ..... بعد شوهرم میره دکتر میگه چیزیش نیست بعد ۱۳ بیاد چکاپ دیگه نگفت اکو دارم شیرینی ۴ جعبه  توخونش میاد همشو میخوره میگه قند دارم تا قرص قند میخوره میگه قندم افتاد از حال رفتم چایی نبات باید بخورم