راهش نده برای چی میاد؟ شر درست میکنن دیگه که باعث متنفر شدن عروس میشه دلیلش چیه که میاد خونت به قول همسرم بچه باید ۳۰ بار بره خونه پدر و مادر پدر و مادر ۱ بار بیان خونشون
من ک خیلییی خرم یواشکی با اون عروسش رفته تهران لوازم خانگی و اینور اونور یه کلام نگفته بعد امشب فهمیدم از زبون عروسش چندساعت بعدش پاشو ماساژ دادم خاک برسر من
منم اینجورین دلیلشم چون فوضوله تو زندگی و کار همه سرک میکشه بعدشم به همه میگه یه جور اخبار خانوادت...جمله ی معروفشم اینکه چیکار مردم دارم مگه من فوضولم😂هرکساین جمله رو میگه یعنی فوضول ترین شخص ممکنه
مادرشوهر دارم من ک ماشالا یه خانواده هیچی یه کشورو میتونه اداره کنه از بس سیاست مداره از همه چی سردر میاره زبون داره هزار متر ولی تو خانوادع شوهره خودش و جلو شوهرش و بچهاش قدیسه مظلوم هاست البته بماند ک از کاراش ب منم یاد میده و حسابی هوامو دارع ولی خب بالاخره مادرشوهره و تیک های خودشو میندازه ب ادم و منم لنگه خودش شدم و میدونم چجوری رفتار کنم باهاش😁😁😁
مال من مستقیم نه اما وقتی همسرم تصمیم به ازدواج گرفت دست و بالشو خالی کردن هر چی داشتو مجبورش کردن طبقه رو خونشون بسازه و تیر آخرشونو زدن آخه همسرم از بچگی کار کرده خرجشونو داده