2777
2789
خبر مرگم اشتباه کردم اشتباه

دور از جونت. برنامه ریزی کن کم کم از اونجا برید آی نفس راحتی بکشی. به گفته دوستمون در براش باز نکن بگو خواب بودم بیرون بودم و فلان. دوست منم مادرشوهرش هر روز میرفت پشت درشون که هم تلفنو از برق میکشید هم گوشیشو خاموش میکرد پیرزنم کوتاه نمیومد مینشست پشت در اینم باز نمیکرد کاملا پاشو برید بعدشم تا تونست دور شد 😂😂

من یه مدت سر سنگین رفتار میکردم شوهرم اخلاقش باهام بد شده بود مجبورم بخاطر اینکه اخلاق شوهرم خوب باشه باهام هرروز بگم بیاد خونم حالا کاری به اومدنش ندارم تو زندگی خانوادمم کار داره که کی چیکار می‌کنه حقوقش چقدره شوهرش یا زنش چکارست یه سوالایی می‌پرسه که خودمم ازشون خبر ندارم بهشم میگم من در جریان نیستم خوشم نمیاد از فوضولی ولی باز تکرار می‌کنه رو مخم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد وقتی شوهرم یا خواهراش میگن این مادر ساده  ما یعنی همون لحظه تمام رفتاراش یادم میاد&nbs ...

مادرشوهر منم  از وقتی ازدواج کردیم ،ره به ره میگه مریضم دارم میمیرم... اوایل میگفتم وای خدا نکنه، این کار بکن اون کارو نکن، اینو بخور اینو نخور...اوووف باز همون اش و همون کاسه. 

چقدر ننه من غربیم بازی در میاورد،هنوزم‌هست ولی پیش من نه.

چون موقع آه و نالش تنها میگم خداشفا بده... بعد بحث و عوض میکردم یا نگاهم و ازش می‌گرفتم ، 😶

مریضی درست، دیگه آدم بزرگی بچه ک نیستی ..ب خودت برس.

🤷

شوهرمنم دیگه میگه ،رعایت نمیکنی،بعد میگی دارم فلان میشم.

من یکبار بهش گفتم ،مومن درباره مریضی آه و ناله نمیکنه... 

هر بار حالشو بپرسی ،هربار ، میگه مریضم...یعنی ی خدا شکر ،الحمد الله از دهنش درنمی‌آید...😑

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
دور از جونت. برنامه ریزی کن کم کم از اونجا برید آی نفس راحتی بکشی. به گفته دوستمون در براش باز نکن ب ...

نه شرایط من اینجوری نیست من اینکارو بگنم از چشم شوهرم میفتم چون خیلی مادرشو دوست داره

دور از جونت. برنامه ریزی کن کم کم از اونجا برید آی نفس راحتی بکشی. به گفته دوستمون در براش باز نکن ب ...

تازه شوهر من میگه روزا تنهایی نهار درس نمیکنی بیا اینجا نهار بخور برو

یبار اتفاقی صدا جارو برقی میمومد دروباز نکردیم زنگ زده بود ب شوهرم درمو باز نکردن شوهرم خیلی هواشو د ...

حموم و دست شویی فرق داره، واقعا باید از خونه بزنی بیرون..

حوصله داریا

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
حموم و دست شویی فرق داره، واقعا باید از خونه بزنی بیرون.. حوصله داریا

متاسفانه شرایطم ایجاب نمیکنه من تازگی زایمان کردم مادر شوهرمم برا دیدن بچه ها همش اینجاس کلیم دخالت میکنه امروز ببر حموم نبرم حموم باید اونا اجازه بدن کی بچه هامو ببرم حموم در این حد

از بین نبر 

چون از بین ببری هم باز یه کاری میکنه که تنفره ایجاد میشه. 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

با خودت بگو منم یک روزی مادر شوهر خواهم شد. 

دوست داری اون زمان عروست  ازت متنفر باشه؟

فکر کنم این باعث بشه کمی تنفرت کم بشه.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ